Úvod Novinky Aktuálne MIMORIADNE: Špičkový Windows 11 s AI je len DOČASNE za 5 €! Klesla...

MIMORIADNE: Špičkový Windows 11 s AI je len DOČASNE za 5 €! Klesla aj cena Office 2021 Pro! (TIP, kde ho kúpiť)

Na kúpu moderného operačného systému a balíka kancelárskych programov Office ešte nikdy nebol lepší čas. Obrovská zľava začína platiť už dnes!

3

Microsoft tento rok oznámil azda najväčšie vylepšenie svojho systému za poslednú dekádu. Prezradil totiž, že najnovší Windows 11 vybaví umelou inteligenciou ChatGPT, ktorá uľahčí nielen samotnú prácu, ale ju aj výrazným spôsobom zrýchli. Ak ešte nový Windows 11 nemáte, teraz je na aktualizáciu najvyšší čas. Navyše, vďaka novej akcii ho môžete získať len za 5 €.

S takouto ponukou prichádza obchod GoDeal24, ktorý do ponuky okrem Windows 11 zaradil aj špičkový Office 2021 Pro, ktorého cena klesla na tohtoročné minimum. Kúpiť si ho môžete len za 24,25 € a ak si ho kúpite spolu s Windows 11, za operačný systém zaplatíte len niečo vyše 5 €. Za takýto balíček si totiž obchod pýta len 29,99 €. No ak by ste sa chceli zložiť s kamarátmi alebo rodinou, Office 2021 Pro dokonca môžete získať len za 13 €. Stačí, ak si kúpite balíček 5 licencií, ktoré si následne rozdelíte.

GoDeal24 spustil výraznú zľavu na Windows 11 a Office 2021
Zdroj: GoDeal24

Office 2021 Pro: po novom už len 13 €

Na pomoc prichádza overený obchod GoDeal24, ktorý spustil obrovskú akciu nielen na Office 2021 Pro, ale aj na ďalšie dôležité programy či dokonca operačné systémy. Napríklad, Office 2021 Pro si môžete kúpiť už len za 24,25 €. V porovnaní s pôvodnou cenou 583,90 € ide o obrovskú zľavu, ktorú sa oplatí využiť.

Na druhej strane, zaujať vás môže napríklad aj Windows 11, do ktorého sa o malú chvíľu dostane integrácia umelej inteligencie ChatGPT. Táto verzia Windowsu momentálne stojí len 10,25 €. Opäť, ide o výrazne nižšiu cenu, než ak by ste si ho kupovali napríklad cez Alzu. Najpopulárnejšiu voľbu Slovákov sme zhrnuli nižšie:

Chceš ešte viac ušetriť? Toto je ideálny spôsob

Výrazne ušetriť sa dá ešte druhým spôsobom – kúpite si balíček Windows + Office a na svojom počítači spravíte naozaj poriadny upgrade. Je to dobré nielen pre počítač, ale aj pre vás, keďže pri sebe tak budete mať tie najlepšie a najnovšie funkcie.

Kúp viac, zaplať menej

Špičkové nástroje pre PC

Nakoniec, k dobrému Windowsu a Officu patria aj šikovné nástroje, ktoré počítač pripravia na všetky potrebné úkony, ktoré od neho budete vyžadovať. Veľmi populárnymi voľbami sú riešenia od spoločnosti Ashampoo. Napríklad, PDF Pro 3 dokáže hravo narábať s akýmkoľvek PDF súborom, SystemCare 16 Pro sa zas postará o hladný chod počítača, Photo Commander 17 zas perfektne spracuje všetky fotky či obrázky.

Absolútna garancia dodania

Zakúpenie licencií je veľmi jednoduché. Po zaplatení vám prídu veľmi rýchlo na email a hneď ich môžete použiť. Je však nutné dodať, že akcie sú obmedzené časovo, preto v prípade záujmu netreba otáľať. Ak by ste narazili na nejaký problém s objednávaním alebo ak by vám náhodou neprišla licencia na email, neváhajte kontaktovať podporu GoDeal24 na emailovej adrese service@godeal24.com. Podpora funguje 24 hodín denne, 7 dní v týždni.