Úvod Zariadenia KUPUJÚ ICH STOVKY: Slováci si zamilovali perfektnú novinku. Je priam absurdne lacná!

KUPUJÚ ICH STOVKY: Slováci si zamilovali perfektnú novinku. Je priam absurdne lacná!

Slováci majú neuveriteľnú príležitosť ako získať fantastický vysávač za 65 €.

0
ILIFE H50
Zdroj: ILIFE

Bezdrôtový vysávač ILIFE H50 je aktuálne v obrovskej zľave, vďaka ktorej si ho za zvýhodnenú cenu môžu kúpiť aj Slováci. Navyše, pri objednaní získavate poštovné zadarmo, čo znamená, že 65 € je konečná cena.

ILIFE H50: Tyčový vysávač za 65 €

🛒 Cena: 65 € | 🎫 Kupón: 7QL63CU | 🚚 Poštovné do SR: Zadarmo

  • Ergonomický dizajn
  • 10 000 Pa sací výkon
  • 40 minútová výdrž
  • 1,2-litrová nádobka
  • 2 hubice
  • Veľa príslušenstva

Tyčový vysávač ILIFE H50 je klasický bezdrôtový vysávač, s ktorým môžete bez nutnosti prepájať káble povysávať celý byt. Jeho motor dokáže vyvinúť maximálnu saciu silu až 10 000 Pa. Vďaka tomu si ľavou zadnou poradí aj s väčšími nečistotami.

ILIFE H50
Zdroj: ILIFE

Súčasťou zariadenia je aj 1,2-litrová nádobka na suché nečistoty, ktorá je 2x väčšia než väčšina podobných modelov na trhu. V praxi to znamená, že ju nebudete musieť vyprázdňovať tak často, čo vám ušetrí ďalší čas a námahu.

Bohaté balenie

V balení si okrem samotného vysávača nájdete aj 2 hubice. Jednu mäkkú určenú pre jemný prach a väčšie čiastočky a druhú kefovú hubicu určenú pre vysávanie zvieracích chlpov či chumáčov. No a aby toho nebolo málo, výrobca do krabice pribalil aj šikovný stojan, ktorý si môžete pripevniť na stenu a vysávač naň jednoducho zavesiť.

ILIFE H50
Zdroj: ILIFE

Spomenieme aj ďalšie nadstavce určené pre vysávanie ťažšie prístupných miest či dokonca auta. Vo výbave sú tiež LED svetlá, ktoré perfektne nasvietia podlahu, vďaka čomu neminiete ani malý kus podlahy, ktorá by potrebovala povysávať.

ILIFE H50
Zdroj: ILIFE

Vďaka 6-článkovej Li-ion batérii dokážete na jedno nabitie vysávať 40 minút, čo je dosť na väčšinu bytov a domov. Výrobca hovorí, že takúto výdrž nameral pri režime „Normal,“ pričom hravo vystačí na plochu až 200 metrov štvorcových.

ILIFE H50 bežne stojí 90 €. Vďaka kupónu 7QL63CU ale túto cenu môžete znížiť na OVEĽA prívetivejších 65 €. Poštovné na Slovensko máte samozrejme zadarmo. Už vám tak neostane nič iné než počkať na telefonát od kuriéra.