Úvod Zariadenia Lenovo Xiaoxin Pad 10.6: Tento tablet Slováci objavili len teraz. Stojí len...

Lenovo Xiaoxin Pad 10.6: Tento tablet Slováci objavili len teraz. Stojí len 168 €, ponúka TOP vlastnosti!

Lacný a kvalitný tablet - presne taký je Lenovo Xiaoxin Pad 10.6, ktorý sa aktuálne predáva v 50% zľave.

0
Lenovo Xiaoxin Pad 10.6
Zdroj: Lenovo

Tablety neustále patria medzi mimoriadne populárne zariadenia, preto sa na trhu nachádza niekoľko modelov, ktoré sa vrchu predajných čísel držia už niekoľko rokov. Pridať sa k nim chce aj model Xiaoxin Pad 10.6 od čínskej spoločnosti Lenovo, ktorý zaujme najmä fantastickým pomerom ceny a výkonu. Navyše, aktuálne sa predáva len za 1/2 pôvodnej ceny.

Lenovo Xiaoxin Pad 10.6

🛒 Cena: 167,99 € | 🚚 Poštovné do SR: Zadarmo

Upozornenie: Nižšia cena platí v čase písania tohto článku. Špeciálna zľava je obmedzená časovo aj počtom kusov.


Lenovo Xiaoxin Pad 10.6
Zdroj: Lenovo

Tablet je koncipovaný v čo najjednoduchšom a používateľský najprívetivejšom štýle. Ponúka elegantné, dvojtónové prevedenie, moderný rámček, ktorý je pri pohľade na cenovú kategóriu, v ktorej sa nachádza, nadpriemerne dobrý. Okrem toho tiež za zmienku stojí tenučká konštrukcia, ktorá je hrubá len 7,45 mm. Poteší tiež relatívne nízka váha – len 465 gramov.

Lenovo Xiaoxin Pad 10.6
Zdroj: Lenovo

Ostrý displej, dostatočný výkon

Na prednej strane sa nachádza veľký, 10,6-palcový IPS displej s rozlíšením 2 000 x 1 200 pixelov, na ktorom môžete veselo pozerať všetky YouTube videá či Netflix filmy a seriály. Maximálny jas dosahuje 400 nitov, čo je dosť na bežné používanie. Hlavne ak budete videá pozerať doma. O výkon sa stará dobre známy a dobre preverený procesor Snapdragon 680.

Lenovo Xiaoxin Pad 10.6
Zdroj: Lenovo

Vo výbave sa ďalej nachádza kombinácia 4 GB RAM a 64 GB úložiska, pričom vnútorné úložisko môžete rozšíriť prostredníctvom microSD karty. Na zadnej aj prednej strane sa nachádza 8 Mpx fotoaparát, nechýba Wi-Fi, Bluetooth, USB-C a rovno štyri reproduktory. Výbavu ukončuje 7 700 mAh batéria.

Lenovo Xiaoxin Pad 10.6
Zdroj: Lenovo

Lenovo Xiaoxin Pad 10.6: Cena a dostupnosť

Tablet Lenovo Xiaoxin Pad 10.6 si môžete kúpiť v overenom obchode CAFAGO, z ktorého bežne objednávame aj my. Momentálne sa predáva s 50 % zľavou, čo znamená, že v obchode zaplatíte len 167,99 €. Na získanie takto nízkej ceny pritom nepotrebujete žiaden kupón.

Treba si ale dať pozor, akcia je obmedzená počtom dní (už len 14) a počtom kusov (už len 20 kusov).