Úvod Zariadenia Lacnejšie to už nejde! Špičková 3D tlačiareň vám dokáže zarobiť peniaze, stojí...

Lacnejšie to už nejde! Špičková 3D tlačiareň vám dokáže zarobiť peniaze, stojí len 150 €!

Kingroon KP3S je tlačiareň, ktorá má azda najlepší pomer ceny a výkonu vo svojom segmente. Len sa pozrite, čo všetko ponúka!

2

3D tlačiarne sú čoraz populárnejšie nielen vo sférach extrémnych fanúšikov, ale aj vo sfére bežných ľudí, ktorí sa s nimi možno len teraz začínajú zoznamovať. S vyšším záujmom sa rozširuje aj ponuka, ktorá tlačí inovácie do zatiaľ nevídaných rozmerov. Jednou z tlačiarní, ktorá využíva vyššej konkurencie je KP3S od spoločnosti Kingroon. Táto 3D tlačiareň ponúka vysokú presnosť, rýchlosť tlače a čo je najlepšie, fantastickú cenu.

Kingroon KP3S

🛒 Cena: 155,18 € | 🚚 Poštovné do SR: Zadarmo

Jednou z najväčších výhod tlačiarne Kingroon KP3S je veľkosť plochy, na ktorej môžete tlačiť. K dispozícii totiž budete mať 180 x 180 mm, čo vám umožní tlačiť väčšie predmety, než iné, podobne drahé tlačiarne, čo je obzvlášť užitočné pre tých, ktorí chcú tlačiť modely väčšie než bežné figúrky alebo iné malé modely.

Kingroon KP3S
Zdroj: Kingroon

Tlačiareň je tiež vybavená úplne novým typom extrúderu, ktorý vám umožní tlačiť rýchlosťou až 100 mm/s s vysokou presnosťou. Extrúder si navyše dokáže sám upravovať teplotu, vďaka čomu je kompatibilný s rôznymi druhmi filamentov.

KP3S tiež ponúka rôzne vlastnosti a funkcie, ako napríklad automatické vypnutie po dokončení tlače a tiež možnosť pokračovania v tlači po náhodnom vypnutí. Vďaka týmto inováciám je tlačiareň nielen bezpečnejšia, ale aj používateľsky prívetivejšia, čo sa obzvlášť hodí pre začiatočníkov.

Kingroon KP3S
Zdroj: Kingroon

Kingroon KP3S je fantastická voľba pre tých, ktorí sa chcú pustiť do 3D tlače, no nechcú sa to učiť na „hračke“. Tento konkrétny model vám umožní tlačiť rýchlo, na veľkej ploche a hlavne bezpečne. Je to skvelá voľba pre veľkú skupinu ľudí, keďže ponúka vynikajúci pomer ceny a kvality. No a keď už sme pri tej cene, koľko si za ňu vôbec pýta predajca?

To je na tom to najlepšie. Kingroon KP3S sa momentálne predáva v overenom technologickom obchode len za 155,18 €, čo je na takýto typ produktu skutočne málo. Navyše, domov vám bude doručená zadarmo, rýchlo a bez akýchkoľvek ďalších poplatkov.