Úvod Elektromobilita BEZIOR XF001: Najkrajší elektrobicykel má výkon 1 000 W a max rýchlosť...

BEZIOR XF001: Najkrajší elektrobicykel má výkon 1 000 W a max rýchlosť 45 km/h. Špeciálny kód odomkne tajnú cenu!

Zároveň ide o zatiaľ najnižšiu cenu, za ktorú sa tento model doteraz predával.

4
BEZIOR XF001
Zdroj: Lukáš Zachar / AndroidPortal.sk

Jar je oficiálne tu a spolu s jej príchodom sa otvárajú možnosti trávenia času mimo domu či bytu. Ľudia teplejšie slnečné lúče využívajú okamžite, na cestách sa už teraz premávajú na kolobežkách alebo elektrických bicykloch. Ak sa k nim chceš pridať tiež, možno sa ti zapáči BEZIOR XF001 s fantastickým dizajnom, ohromným výkonom a parádnou výdržou.

BEZIOR XF001
Zdroj: Lukáš Zachar / AndroidPortal.sk

BEZIOR XF001: Retro dizajn, moderný pohon

🛒 Cena: 1 099 € | Kupón: BABY | 🚚 Poštovné do SR: Zadarmo

BEZIOR XF001 najviac určite zaujme hlavne svojím dizajnom. Ten pripomína historické motorky, ktoré boli, sú a vždy budú veľmi trendy. Dizajn však nie je všetko. Bicykel je vybavený výkonným 1 000 W motorom poháňajúcim zadné koleso.

BEZIOR XF001
Zdroj: Lukáš Zachar / AndroidPortal.sk

Vďaka tomu dokáže bicykel vyvinúť rýchlosť až 45 km/h a zdolať stúpanie do 25 °. Vzhľadom na schopnosť dosiahnuť vyššie rýchlosti je vhodný pre dospelé osoby, ktoré môžu vážiť až 120 kg. Presne toľko totiž unesie robustná konštrukcia z hliníku.

Zelené šasi dopĺňa mäkké sedadlo v hnedom prevedení a dve 20“ pneumatiky, ktoré sú široké až 4“. Určené sú pre jazdu po nerovnostiach či už v lese alebo po lúke. Nebojte sa, nestratia sa aj v jazde po meste, počas ktorej vám dodajú vyššiu priľnavosť a istotu z jazdy.

BEZIOR XF001
Zdroj: Lukáš Zachar / AndroidPortal.sk

Dojazd, konštrukcia a cena

Vstavaná 12,5 Ah batéria dokáže na čisto elektrickú jazdu poslúžiť na vzdialenosť 35 – 37 kilometrov. Ak sem-tam zaberiete aj vy, dojazd sa zvýši na slušných 45 kilometrov. To je pre mestskú jazdu a výjazdy na lesné cestičky viac než slušné. Nechýba pritom ani krytie IP54, vďaka ktorému sa nemusíte obávať jarnej či letnej prehánky.

BEZIOR XF001
Zdroj: Lukáš Zachar / AndroidPortal.sk

Veľmi zaujímavo vyzerá aj predné svetlo prekryté mrežou, ktoré tak skvele dopĺňa celkovú estetiku bicykla. Naozaj, BEZIOR XF001 vyzerá spomedzi všetkých elektrických bicyklov najunikátnejšie. No a vďaka dlhému sedadlu sa na bicykel pohodlne zmestia aj dvaja pasažieri, čo je ďalším malým bonusom.

Ak sa vám BEZIOR XF001 zapáčil tak, ako nám, objednať si ho môžete v obchode CAFAGO, ktorý vám ho na Slovensku prepraví bezplatne do niekoľkých dní. My sme tak už spravili! Cena BEZIOR XF001 si vďaka kupónu BABY môžete znížiť na zatiaľ najnižšiu hodnotu – 1 099 €.