Úvod Zariadenia Šialené MONŠTRUM: 3D tlačiareň Flsun V400 má všetko, čo môžete chcieť, teraz...

Šialené MONŠTRUM: 3D tlačiareň Flsun V400 má všetko, čo môžete chcieť, teraz je v 200 € zľave!

Lepšiu voľbu za túto cenu jednoducho nemáte.

0

O tom, že zarábať doma nie je až tak náročné ako sa to na prvý pohľad môže zdať, sa presvedčili stovky Slovákov. Stačí, ak budete mať k dispozícii vhodné nástroje, ktoré vám pomôžu zrealizovať váš sen. Dnes sa už takéto nástroje dajú kúpiť za naozaj výhodné ceny. Už niekoľko rokov sa medzi tými najkreatívnejšími ľuďmi rozšírili 3D tlačiarne. Jednu naozaj vydarenú vám dnes predstavíme.

Monštrum z Číny: FLSUN V400

Cena: 769,99 € | Kupón: TFV400 | Poštovné do SR: Zadarmo

Medzi hlavné výhody 3D tlačiarne Flsun V400 patrí hlavne rýchla tlač a celková veľkosť objektu, ktorý pomocou nej môžete vytvoriť. Rýchlosť dosahuje úctyhodných 400 mm za sekundu, čo je podstatne viac, než štandard v podobnej cenovej kategórii. V praxi to znamená, že po spustení projektu nemusíte na výsledok čakať tak dlho.

Flsun V400
Zdroj: Flsun

Plocha tlače dosahuje 300 x 410 mm, čo je dosť nielen pre začiatočníkov, ale aj pre pokročilých. O tom, že nejde o lacnú „hračku“ svedčia aj parametre samotnej tlačiarne. S rozmermi 480 x 435 x 1 090 mm a hmotnosťou 17 kilogramov rozhodne nejde o drobčeka.

Maximálna všestrannosť

Pre používateľa 3D tlačiarne je nesmierne dôležitých niekoľko kľúčových parametrov. Medzi tie najdôležitejšie patrí napríklad počet podporovaných materiálov. V prípade Flsun V400 sa môžete spoľahnúť na materiály ako PLA, ABS, PC či TPU. Veľmi užitočný je aj fakt, že 3D tlačiareň dokáže zahriať aj lôžko, ktoré pri tomto modeli dokáže dosiahnuť až 110 ℃.

Flsun V400
Zdroj: Flsun

Čo sa softvéru týka, tam je tlačiareň opäť veľmi flexibilná. Problém nebude mať s programami ako Cura, Simplify3D či PrusaSlicer.

Jedinečná príležitosť

Ak vás téma 3D tlače zaujala, Flsun V400 je skutočne mimoriadne dobrá voľba, ktorá je teraz navyše v obrovskej zľave. V technologickom obchode TomTop si ju môžete kúpiť za 769,99 €. To je v porovnaní s pôvodnou cenou 1 631 € naozaj parádna cena. Pri objednávke nezabudnite použiť kupón TFV400. Obchod vám ju následne kuriérom doručí do niekoľkých dní bez akýchkoľvek ďalších poplatkov.