Úvod Novinky Samsung pripravuje absolútne monštrum: Galaxy S24 Ultra má mať až 150x zoom...

Samsung pripravuje absolútne monštrum: Galaxy S24 Ultra má mať až 150x zoom foťák!

0

Aj napriek tomu, že Samsung tohtoročný rad Galaxy S23 ešte len plánuje oficiálne predstaviť, svetom technológií už teraz začínajú kolovať špekulácie o tom, čo prinesú budúcoročné modely. Ak sa skutočne naplnia, rok 2024 bude pre Samsung veľkým rokom. Galaxy S24 Ultra totiž ponúkne niečo, na čo budú môcť byť veľmi hrdí.

Podľa informátora známeho ako RGcloudS má byť Galaxy S24 Ultra vybavený zoom objektívom 4. generácie s clonou medzi f/2.5 a f/9. To telefónu umožní priblížiť fotený objekt 150-násobne, teda o 50 % viac, než tomu je od predstavenia Galaxy S20 Ultra.

Galaxy S24 Ultra sa musí brániť pred Xiaomi

Dostupné informácie tiež hovoria o tom, že aj napriek tomu, že Galaxy S24 Ultra bude mať skutočne moderný fotoaparát, rovnať sa bude „len“ Xiaomi 13 Ultra, ktorý Xiaomi plánuje predstaviť už počas tohtoročného veľtrhu Mobile World Congress. To veľa hovorí hlavne o tom, akým smerom sa chce Xiaomi vydať a ako ďaleko popredu sú s vývojom fotoaparátov.

Tak či tak sa budeme musieť nechať prekvapiť. Predbežné informácie sú často zavádzajúce a nemusia odrážať skutočnosť. Jedno je ale isté – s blížiacim sa dátumom predstavenia toho budeme vedieť viac. Fanúšikovia mobilnej fotografie budú mať na výber minimálne z dvoch silných značiek. Ktorej sa podarí ohúriť viac, ukážu až predajné čísla.