Úvod Samsung Samsung Galaxy Z Fold 4 Bill Gates má špičkový kus na telefóny: Pozrite sa, za čo vymenil...

Bill Gates má špičkový kus na telefóny: Pozrite sa, za čo vymenil skladací Samsung Galaxy Z Fold 3!

Zariadenie mu daroval výkonný predseda spoločnosti.

0

Jeden z najbohatších ľudí na svete, filantrop a zakladateľ spoločnosti Microsoft, Bill Gates, ešte minulý rok v kole otázok a odpovedí na Reddite prezradil, že jeho hlavným telefónom je Samsung Galaxy Z Fold 3. Bolo to zaujímavé zistenie, hlavne z toho dôvodu, že skladací Surface Duo tesne predtým predstavila aj spoločnosť, ktorú založil.

Len málokoho teda prekvapí, že Gates Z Fold 3 vymenil za novšiu generáciu, Z Fold 4. Paradoxné je, že tak bohatý muž za telefón nemusel zaplatiť. Počas návštevy Južnej Kórey mu ho daroval výkonný predseda Samsungu, I Čä-jong.

Kombinácia Samsungu a Microsoftu

Samozrejme, používam na ňom Outlook a veľa softvéru od Microsoftu. Veľkosť displeja je výhoda, nemusím používať tablet. Stačí mi len tento telefón a prenosný notebook s Windowsom,“ vysvetlil Gates.

Používateľ Redditu, ktorý Gatesovi kládol otázky, sa ho opýtal aj na to či náhodou nevie či Microsoft pripravuje ďalšiu generáciu Surface Duo. Na toto miliardár nepoznal odpoveď, resp. to nemohol povedať. Prezradil však, že ako svoje hlavné zariadenie využíva Surface Studio.

Vybavenie Gatesa je teda s prižmúrenými očami relatívne skromné.