Úvod Zariadenia Artillery Genius Pro: Špičková 3D tlačiareň za takúto cenu? To sa veru...

Artillery Genius Pro: Špičková 3D tlačiareň za takúto cenu? To sa veru často nevidí!

Ideálna 3D tlačiareň nielen pre pokročilých, ale aj pre úplných začiatočníkov. Vďaka tomuto modelu sa naučíte základy 3D tlače.

1
Artillery Genius Pro
Zdroj: Artillery

Artillery Genius Pro je cenovo dostupná a veľmi intuitívna 3D tlačiareň, ktorá svojmu umu vďačí inžinierom s mnohoročnými skúsenosťami. Dobré meno po celom svete teraz firma využíva pri modeli Artillery Genius Pro, 3D tlačiarni, ktorá vás už pri samotnom rozbaľovaní zaujme a určite aj prekvapí svojím nadštandardným vyhotovením.

Tlačiareň je úplne tradične dodávaná ako stavebnica, ktorú musíte doma poskladať sami. Z tohto však nemusíte mať absolútne žiadne obavy. Výrobca totiž spravil všetko pre to, aby bol tento proces čo najjednoduchší a nezabral vám príliš veľa času. Viac ako 10 minút by to trvať rozhodne nemalo.

Artillery Genius Pro

🛒 Cena: 229,44 € | 🎫 Kupón: FFATGENIUS | 🚚 Poštovné do SR: Zadarmo

Tlačiareň Artillery Genius Pro je založená na technológie tlače FFF (Fused Filament Fabrication), čo znamená, že tlačiareň nanáša roztavený materiál v tenkej vrstve. Tlačiareň filament najskôr roztaví a následne ho postupne, vrstvu po vrstve nanáša na povrch tak, aby postupne vznikol celom.

Artillery Genius Pro
Zdroj: Artillery

Kľúčovou výhodou je jednoznačne veľká plocha pre tlač meracia až 220 x 280 x 250 milimetrov, vďaka čomu budete schopní pracovať aj na rozmernejších projektoch. Pri rýchlosti tlače 60 mm/s – 150 mm/s sa môžete spoľahnúť na to, že pri tlačení jedného projektu neubehnú dve ročné obdobia, práve naopak, dokončený bude relatívne rýchlo.

Artillery Genius Pro
Projekt vytlačený na tlačiarni Artillery Genius Pro

Tlačiareň je vybavená mnohými fantastickými systémami ochrany pre čo najbezpečnejšiu prevádzku. Nechýba ochrana proti prepätiu, prehriatiu, skratu a iným nebezpečenstvám. Vďaka pokrokovým motorom tlačiareň nepresiahne maximálnu hlučnosť 70 dB a na prácu bude pripravená do 3 minút od jej spustenia.

Artillery Genius Pro
Zdroj:Artillery

Krabica od výrobcu váži 11,7 kg, pričom samotná tlačiareň váži úctyhodných 9,6 kg. Na stole teda bude držať pevne a rozhodne sa nikam nepohne. Veľkou výhodou tiež je, že súčasťou tlačiarne je aj farebný TFT displej, prostredníctvom ktorého nastavíte všetky požadované parametre.

Tlačiareň Artillery Genius Pro si môžete kúpiť za mimoriadne lákavú cenu. Do ponuky ju práve zaradil obchod TomTop, ktorý ju predáva za 229,44 €. Pôvodná cena pritom atakovala takmer 500 €. Pre aktivovanie najnižšej ceny použite kupón FFATGENIUS. Obchod vám ju následne na Slovensko pošle z nemeckého skladu, vďaka čomu vám domov príde rýchlo a bez nutnosti doplácať akékoľvek poplatky navyše.