Úvod Novinky A je to tu: Windows 10 aj Windows 11 sú teraz prakticky...

A je to tu: Windows 10 aj Windows 11 sú teraz prakticky zadarmo. Spravte upgrade teraz, potom to bude drahšie!

Na Slovensko práve dorazila obrovská zľava, ktorá sa len tak často nevidí.

0

Vianoce sú za nami. Medzi najobľúbenejšie darčeky tradične patrila aj elektronika, ktorá sa nezaobíde bez poriadneho softvéru. Mnohí dostanú alebo svojim najbližším kúpia notebook alebo v tých lepších prípadoch dokonca poskladajú počítač. Do neho treba samozrejme nainštalovať operačný systém a nejaké základné programy, povedzme Office a podobne.

Zaostávať nechce ani overený obchod GoDeal24, ktorý prichádza so šialenými cenami tých najlepších vecí, ktoré si môžete na svoj PC alebo Mac kúpiť. Krásnym príkladom je fantastická zľava na Windows 11, ktorý po novom stojí LEN 10 € (10,25 €) ak si kúpite balíček 5 licencií. To je cena, aká tu snáď ešte nebola. Dosť však omáčok okolo, pozrite sa sami, čo si môžete kúpiť.

Zdroj: GoDeal24

No a ak máte veľkú rodinu alebo viac kamarátov, využiť môžete perfektnú množstevnú zľavu na najmodernejší Office 2021. Pri kúpe 5 licencií každá jedna z nich vyjde len na 13,05 €. To ale nie je všetko.

Limitovaný počet – Office 2021 za 13,05 €

To nie je všetko. Ak chcete, aktualizovať svoj systém môžete rovno na Windows 11, čo vás vôbec nemusí stáť veľa. Windows 11 Pro si totiž môžete kúpiť za 9,79 €. Navyše, k dispozícii sú aj rôzne kombinácie, ktoré môžete využiť ak máte viac počítačov alebo chcete pomôcť niektorému z vašich známych. Do popredia vyzdvihneme napríklad kombináciu Windows 11 Pro a Office 2021 Pro, ktorá predstavuje absolútnu špičku.

Windows
Zdroj: Microsoft

Windows 10 Pro za 6,12 € – len dočasne!

Windows 10 Pro si napríklad môžete kúpiť za 7,25 € a ak si kúpite dve licencie, jedna vás dokonca vyjde len na 6,12 €. Celú ponuku si môžete pozrieť nižšie.

Office
Zdroj: Microsoft (úprava redakcie)

Ashampoo – tie najlepšie nástroje pre PC

Zobraziť viac nástrojov >>>

Najlepšia ponuka: Balíček Windows + Office

Použite kupón: GOLE62

Najviac sa dá ušetriť pri kúpe balíčka, v ktorom sa nenachádza len Windows, ale aj balíček Office. Na výber pritom máte medzi Windows 11 ProWindows 10 ProOffice 2021 Pro Plus a Office 2019 Pro Plus. Je len na vás, ako si túto ponuku skombinujete.

Zdroj: Advanced SystemCare

GoDeal24 disponuje veľkou ponukou oficiálnych licencií pre rôzny softvér pre PC, Mac aj Android. Má však jednu veľkú výhodu. Namiesto plnej ceny mnohé z licencií predáva až s 80 % zľavou. Všetky licencie sú však úplne oficiálne a legálne. Pozrite sa na tieto šikovné nástroje:

Absolútna garancia dodania

Zakúpenie licencií je veľmi jednoduché. Po zaplatení vám prídu veľmi rýchlo na email a hneď ich môžete použiť. Je však nutné dodať, že akcie sú obmedzené časovo, preto v prípade záujmu netreba otáľať. Ak by ste narazili na nejaký problém s objednávaním alebo ak by vám náhodou neprišla licencia na email, neváhajte kontaktovať podporu GoDeal24 na emailovej adrese service@godeal24.com. Podpora funguje 24 hodín denne, 7 dní v týždni.