Úvod Operátori Slovenský operátor poriadne prekvapil: Táto vianočná ponuka predčila ostatné!

Slovenský operátor poriadne prekvapil: Táto vianočná ponuka predčila ostatné!

Tak tomu sa povie naozaj výhodná ponuka.

1

Nie je ničím nezvyčajným, že v predvianočnom období sa spoločnosti predbiehajú v tom, kto svojim zákazníkom ponúkne lepšiu alebo výhodnejšiu ponuku. Najnovšie ju predstavil slovenský operátor UPC, ktorý na svojom webe informuje o vianočnom darčeku pre sledovateľov.

Spoločnosť UPC je jedným z najväčších poskytovateľov televíznych služieb na Slovensku. Pre svojich zákazníkov si pripravila zaujímavé vianočné prekvapenie. Na 30 dní, od 6. decembra do 6. januára, získajú prístup až k 45 televíznym staniciam. Niektoré z nich bývajú súčasťou len doplnkových balíčkov, no teraz si budú môcť užívať ich sledovanie všetci.

Zoznam 45 televíznych staníc, ktoré budete môcť sledovať

UPC stanice
Zdroj: UPC

Všetkých 45 staníc bude voľne dostupných na všetkých platformách, teda v ponuke digitálnej káblovej televízie, v mobilnej TV Horizon Go aj v internetovej televízii Horizon TV. Na Mikuláša sa všetky programy zobrazia automaticky bez ohľadu na váš predplatený balíček. Nemusíte dokonca reštartovať ani svoje prijímacie zariadenie.

UPC ale nie je jediný slovenský operátor, ktorý prišiel s vianočnou ponukou. Pre svojich zákazníkov si pripravil darček aj Skylink, o čom si môžete prečítať v našom nedávnom článku.