Úvod Zariadenia TOP darček na Vianoce: Tieto bezdrôtové slúchadlá stoja len 9,40 €, budete...

TOP darček na Vianoce: Tieto bezdrôtové slúchadlá stoja len 9,40 €, budete s nimi bodovať!

Ako vyzerajú bezdrôtové slúchadlá s cenou do 10 €? Táto ponuka je šialená a časovo obmedzená!

0

Páčia sa vám čierne alebo biele slúchadlá? Vďaka novej akcii si bezdrôtové slúchadlá Lenovo QT82 môžete vyskúšať nielen v jednej, ale aj druhej farbe. Za jednu cenu totiž získate oboje naraz.

Lenovo QT82 TWS sú pravé bezdrôtové slúchadlá, ktoré v balení prichádzajú s puzdrom, ktoré rovnako, ako pri iných slúchadlách, zároveň plní úlohu powerbanky. Slúchadlá sú dostupné v čiernom aj bielom prevedení a vďaka akcii v overenom obchode CAFAGO môžete za jednu cenu získať jedny pre seba a druhé pre niekoho iného.

Lenovo QT82
Zdroj: Lenovo

Lenovo QT82: Bezdrôtové slúchadlá do 10 €

💶 Cena: 18,80 € za 2 kusy | 🚚 Doručenie na Slovensko: Zadarmo

Slúchadlá podporujú pripojenie k telefónu alebo inému zariadeniu cez Bluetooth 5.0 a majú certifikáciu IPX5, vďaka ktorej sú odolné voči potu a dažďu. Čo je azda najdôležitejšie je kvalita zvuku, na ktorej si inžinieri z Lenovo dali záležať. Tešiť sa tak môžete na hlboké basy a čisté výšky.

Lenovo QT82
Zdroj: Lenovo

Okrem počúvania hudby samozrejme slúchadlá zvládnu sprostredkovať hovory, takže počas chôdze nemusíte vyťahovať telefón. Puzdro v sebe nesie 400 mAh batériu a jednotlivé slúchadlá zas 40 mAh batériu, čo v praxi znamená, že na jedno nabitie vydržia hrať 6 – 8 hodín. Puzdro slúchadlá z 0 % na 100 % dokáže nabiť 4 – 5 krát. Tento proces trvá jednu hodinu.

Lenovo QT82
Zdroj: Lenovo

Slúchadlá Lenovo QT82 sú kompatibilné s prakticky všetkými smartfónmi, tabletmi a všetkými ďalšími zariadeniami podporujúcimi pripojenie cez Bluetooth.

Pripomíname, že za cenu 18,80 € získate dva páry týchto slúchadiel. Obľúbený obchod CAFAGO vám ich na slovenskú adresu zašle zadarmo. Akcia je platná do konca tohto mesiaca, t.j. do 31. decembra.