Úvod Zariadenia Kúpte jedny, druhé dostanete zadarmo: Lenovo LP5 sú bezdrôtové slúchadlá, ktoré si...

Kúpte jedny, druhé dostanete zadarmo: Lenovo LP5 sú bezdrôtové slúchadlá, ktoré si vás získajú

Lenovo LP5 sú fantastické bezdrôtové slúchadlá vhodné na každodenné použitie. Teraz sú navyše v cene, aká tu zatiaľ nebola.

0

Jedným z najšikovnejších a najpraktickejších darčekov nielen na Vianoce môžu byť bezdrôtové slúchadlá. Tie robia spoločnosť doma, na výletoch aj pri ceste do práce či do školy. Technológia bezdrôtových slúchadiel sa za posledné roky dostala na takú úroveň, že kedysi drahé zariadenie už dnes zoženiete za „pár drobných“. Taký je aj prípad modelu Lenovo LP5.

Lenovo LP5 – 2 kusy za cenu jedného

🛒 Cena: 26,87 € | ✈ Poštovné do SR: Zadarmo

Lenovo LP5 sú moderné bezdrôtové slúchadlá, ktoré disponujú šikovnými vlastnosťami a kvalitným spracovaním. Vďaka Bluetooth 5.0 konektivite si rozumejú so všetkými telefónmi, tabletmi a notebookmi.

Zdroj: Lenovo

Ich základom sú 13 mm dynamické meniče, ktoré produkujú čisté tóny vhodné pre širokú škálu hudobných žánrov. Zahanbiť sa ale nedajú ani pri podcastoch alebo audioknihách. Aby toho nebolo málo, súčasťou sú aj mikrofóny v každom slúchadle, ktoré zabezpečujú možnosť telefonovať.

Súčasťou balenia je aj puzdro, ktoré slúži ako malá 250 mAh powerbanka schopná nabiť každé slúchadlo niekoľkokrát. Celková výdrž tak dosahuje úctyhodných 24 hodín.

Lenovo LP5
Zdroj: Lenovo

Každé slúchadlo Lenovo LP5 váži len 3,6 gramu, vďaka čomu sa nosia pohodlne a pri pohybe vôbec nezavadzajú. Báť sa dokonca nemusíte ani občasnej prehánky či sneženia, keďže disponujú certifikáciou IPX5.

Tou najlepšou vlastnosťou je ich cena. Za 26,87 € nedostanete len jedno balenie Lenovo LP5, ale rovno 2 kusy týchto slúchadiel. Ak si ich kúpite, druhé vám prídu zadarmo. Môžete ich tak darovať alebo si ich odložiť pre prípad núdze.

🤝 V spolupráci s TomTop.