Úvod Zariadenia Je kvalitná a lacná súčasne: 3D tlačiareň Two Trees Bluer prekonáva konkurenciu, stojí...

Je kvalitná a lacná súčasne: 3D tlačiareň Two Trees Bluer prekonáva konkurenciu, stojí len 103 €!

Lacná a kvalitná 3D tlačiareň. Tieto tituly má firma Two Trees za opaskom, no ponúka toho oveľa viac.

0

3D tlačiarne sú čoraz populárnejšie nielen v zahraničí, ale aj u nás, na Slovensku. Ich čaro objavuje veľa fanúšikov a skvele sa hodia aj ako narodeninový či vianočný darček. Tento užitočný nástroj vám za pár centov umožní vytlačiť si rôzne dieliky pre opravy alebo postavičky len tak pre radosť.

Two Trees Bluer: Pre začiatočníkov aj pokročilých

🛒 Cena: 102,99 € | 🎫 Kupón: FFTTBLUER | 🚚 Poštovné do SR: Zadarmo (z EÚ)

Tlačiareň Two Trees Bluer nie je určená len pre pokročilých, ale aj tých, ktorí sú úplnými nováčikmi v tejto sfére. Tlačiareň disponuje kvalitnou kovovou konštrukciou, ktorú vo fabrike poskladajú na 95 %, na vás teda ostanú len finálne kroky, ktoré zvládnete veľmi rýchlo. Jej výhodou oproti konkurencii v rovnakej cenovej kategórii je relatívne rozmerná plocha pre tlač a podpora rôznych materiálov, s ktorými dokáže pracovať.

Two Trees Bluer
Zdroj: Two Trees

Zariadenie okrem plochy na tlač o rozmere 400 x 300 x 300 mm ponúka aj rýchlu tlač. Vďaka tryske s priemerom 0,4 mm dokáže pracovať s filamentmi o priemere 1,75 mm z rôznych materiálov. Okrem tradičného PLA zvládne prácu aj s ABS, PETG či dreveným filamentom. Možností je preto skutočne veľa, čo sa bude páčiť azda všetkým kreatívnym ľuďom.

Two Trees Bluer
Zdroj: Two Trees

Displej, SD karty a poriadna teplota

Vo výbave ďalej nájdete 4,3-palcový TFT displej, vďaka ktorému je ovládanie tlačiarne rýchle a intuitívne. Tlačiareň podporuje online tlač, no samozrejmosťou je tiež podpora tlače z SD karty.

Maximálna teplota hlavy dosahuje 260 stupňov Celzia, čo znamená, že výrobca musel navrhnúť podložku pre tlač tak, aby zvládla bezpečne odolať teplotám do 100 stupňov Celzia.

Two Trees Bluer
Príklady prác s tlačiarňou. Zdroj: Two Trees / TomTop.com

Ak vás Two Trees Bluer zaujala, máte veľké šťastie. Známy technologický obchod TomTop ju momentálne predáva vo výraznej zľave. Vďaka kupónu FFTTBLUER vás bude stáť len 102,99 €. Obchod vám ju doručí z EÚ skladu (Nemecko) priamo na Slovensko rýchlo (3-5 pracovných dní), a čo je ešte dôležitejšie, bez ďalších poplatkov.

>>> Kúpiť Two Trees Bluer <<<