Úvod Zariadenia Smart hodinky DM50: Takáto kvalita za 37,99 €? To sa len tak...

Smart hodinky DM50: Takáto kvalita za 37,99 €? To sa len tak často nevidí!

Vynikajúce hodinky nemusia stáť niekoľko sto eur. Kúpiť sa dajú aj za výrazne nižšiu sumu.

0

Kategória inteligentných hodiniek je plná rôznych modelov v rôznych cenových hladinách. Na výber vďaka tomu máte z úplne najlacnejších až po tie, ktoré stoja toľko, čo nový telefón. Dnes vám predstavíme hodinky, ktoré síce patria medzi tie lacnejšie, no funkciami a spracovaním sa jednoznačne približujú k tým drahším. Model DM50 ponúka fantastický pomer ceny, výkonu a výbavy.

Hodinky DM50: Čo všetko ponúkajú?

🛒 Cena: 37,99 € | ✈ Poštovné na Slovensko: Zadarmo

Hodinky DM50 ponúkajú tradičný dizajn s okrúhlym displejom, ktorý je uložený v kvalitnej konštrukcii vyrobenej zo zliatiny zinku. Aj vďaka tomu sa môžete spoľahnúť na vyššiu odolnosť. Výrobca dokonca stavil na certifikáciu IP68, čo značí nielen odolnosť voči prachu, ale aj voči vode.

Aj keď hodinky stoja len 37,99 €, na zápästí vám tak pripadať nebudú. Okrem sledovania všetkých základných zdravotných prvkov ako rýchlosti tepu, okysličenia krvi, tlaku a spánku zvládajú merať aj počet prejdených krokov, prejdenú vzdialenosť, spálené kalórie a podobne.

Okrem toho je samozrejme k dispozícii niekoľko rôznych dizajnov ciferníkov, ktoré na displeji s jemnosťou 326 ppi budú vyzerať naozaj krásne.

O bezproblémové prepojenie s telefónom sa stará moderný štandard Bluetooth 5.0. To znamená, že sa hodinky od telefónu len tak ľahko neodpoja, a tak budete mať rýchly prístup k všetkým notifikáciám, hláseniam o prichádzajúcich hovoroch a dokonca aj ovládaču prehrávania hudby. Zle určite nevyzerá ani výdrž 400 mAh batérie, ktorá by sa pri štandardnom využití hodiniek mala rovnať 12 dňom.

DM50
Zdroj: Lemfo

DM50: Špecifikácia

  • Displej: AMOLED, 1,43“, 466 x 466 pixelov
  • Konštrukcia: Zliatina zinku
  • Odolnosť: Certifikácia IP68
  • Monitorovanie zdravia: Tep, tlak, okysličenie krvi, spánok
  • Monitorovanie cvičenia: Áno
  • Konektivita: Bluetooth 5.0
  • Batéria: 400 mAh
DM50
Zdroj: Lemfo

DM50: Cena a dostupnosť

Hodinky DM50 sú dostupné v overenom technologickom obchode CAFAGO, ktorý na ne spustil 55 % zľavu. Kúpiť si ich tak môžete len za 37,99 €. Obchod zaručí, aby ste pri doručení nemuseli platiť daň, clo, ani žiadne ďalšie poplatky.

>>> Kúpiť hodinky DM50 za 37,99 € <<<

V spolupráci s CAFAGO.