Úvod Novinky Aktuálne Slováci ich kupujú stovky: Špičkový Windows 11 už kúpite len za 9...

Slováci ich kupujú stovky: Špičkový Windows 11 už kúpite len za 9 €, najnovší Office 2021 za 13,05 €!

Lepší čas na kúpu Windows 11 alebo Office 2021 ešte nebol. Takúto cenu Slováci ešte nemali k dispozícii!

4

Black Friday prišiel aj odišiel, čo naznačuje, že je čas na tzv. Cyber Monday. Ide o nákupný sviatok všetkých tých, ktorí preferujú nakupovanie online. Aj napriek tomu, že Cyber Monday bol spočiatku len jedným dňom, kedy platili zmeny, mhohí predajcovia z neho spravili Cyber Week, teda kybernetický týždeň, počas ktorého ponúkajú ohromné zľavy na väčšinu svojho sortimentu.

Zaostávať nechce ani overený obchod GoDeal24, ktorý prichádza so šialenými cenami tých najlepších vecí, ktoré si môžete na svoj PC alebo Mac kúpiť. Krásnym príkladom je fantastická zľava na Windows 11, ktorý po novom stojí MENEJ ako 10 € (9,79 €) ak si kúpite balíček 5 licencií. To je cena, aká tu snáď ešte nebola. Dosť však omáčok okolo, pozrite sa sami, čo si môžete kúpiť.

Windows 11
Zdroj: GoDeal24

No a ak máte veľkú rodinu alebo viac kamarátov, využiť môžete perfektnú množstevnú zľavu na najmodernejší Office 2021. Pri kúpe 5 licencií každá jedna z nich vyjde len na 13,05 €. To ale nie je všetko.

LEN počas Cyber Monday môžete získať Windows 10 Pro len za 5,62 €. Stačí, ak si kúpite balíček dvoch licencií.

Limitovaný počet – Office 2021 za 13,05 €

To nie je všetko. Ak chcete, aktualizovať svoj systém môžete rovno na Windows 11, čo vás vôbec nemusí stáť veľa. Windows 11 Pro si totiž môžete kúpiť za 9,79 €. Navyše, k dispozícii sú aj rôzne kombinácie, ktoré môžete využiť ak máte viac počítačov alebo chcete pomôcť niektorému z vašich známych. Do popredia vyzdvihneme napríklad kombináciu Windows 11 Pro a Office 2021 Pro, ktorá predstavuje absolútnu špičku.

Windows
Zdroj: Microsoft

Windows 10 Pro za 5,62 € – len dočasne!

Najlepšia ponuka: Balíček Windows + Office

Použite kupón: GOLE62

GoDeal24 disponuje veľkou ponukou oficiálnych licencií pre rôzny softvér pre PC, Mac aj Android. Má však jednu veľkú výhodu. Namiesto plnej ceny mnohé z licencií predáva až s 80 % zľavou. Všetky licencie sú však úplne oficiálne a legálne. Pozrite sa na tieto šikovné nástroje:

Ako zaplatiť v obchode GoDeal24?

1. krok: Vyberte si produkt, ktorý sa vám páči a ťuknite na tlačidlo „Checkout“. Vyberte či nakupujete ako hosť (Guest) alebo si vytvorte účet a zadajte fakturačné údaje.

Zdroj: GoDeal24

2. krok: Zvoľte možnosť „CWALLETCO“ a ťuknite na „Continue“

Zdroj: GoDeal24

3. krok: Skontrolujte svoju objednávku a ťuknite na „Place Order“

Zdroj: GoDeal24

4. krok: Ťuknite na tlačidlo „Choose payment methods“

Zdroj: GoDeal24

5. krok: Nakoniec zvoľte ako platobnú bránu PayPal.

Zdroj: GoDeal24