Úvod Zaujímavosti POZOR: Služba Disney+ začala zvyšovať predplatné o 40 %

POZOR: Služba Disney+ začala zvyšovať predplatné o 40 %

Obľúbená služba Disney+ bude výrazne drahšia.

1

Obľúbená streamovacia služba Disney+ bude drahšia. Zvyšovanie cien sa ako prvým prejaví klientom v Spojených štátoch amerických, neskôr sa však môže objaviť aj na starom kontinente. Podľa oficiálnych informácií má Disney+ hneď dve novinky, informoval server USA Today.

Prvou zmenou je zvýšenie pôvodného predplatného o približne 40 %. Od 8. novembra bude predplatné stáť 10,99 dolára (109,99 dolára ročne). Pôvodné predplatné, ktoré doteraz stálo 7,99 dolára sa naopak zmení na predplatné pretkané reklamami.

Momentálne nie je jasné, koľko reklám v službe bude a ani to, ako budú implementované. Jedinou možnosťou, ako sa zdraženiu môžete vyhnúť je zakúpenie si ročného predplatného.

Disney+
Zdroj: Disney+ (úprava redakcie)

Slovenské ceny nateraz ostávajú nezmenené, a to 7,99 € mesačne, resp. 79 € ročne. Vzhľadom na pokračujúcu infláciu a silný kurz dolára voči euru je bohužiaľ veľmi pravdepodobné, že k zvýšeniu cien dôjde aj u nás. Stredoeurópske zastúpenie Disney+ zatiaľ zvyšovanie cien komentovať nechcelo.

Čoraz viac obsahu

Disney+ sa aj na Slovensku stala mimoriadne obľúbenou službou. Jej súčasťou sú animované filmy pre deti aj dospelých, hollywoodske trháky, dokumenty a obľúbené seriály.

Opäť, ak si chcete zabezpečiť nižšiu cenu, zakúpiť si môžete ročné predplatné. To vám garantuje nielen 7,99 €/mesiac, okrem toho dostanete aj 2 mesiace „zadarmo“. Pri ročnom predplatnom totiž reálne platíte len za 10 mesiacov.