Úvod Aplikácie Netflix na Slovensku spustil novú funkciu: Toto doteraz nebolo možné!

Netflix na Slovensku spustil novú funkciu: Toto doteraz nebolo možné!

Ide o jeden zo spôsobov, ako bojovať proti zdieľaniu účtov.

0

Netflix sa netají tým, že chce bojovať proti zdieľaniu účtov a hesiel. Nedávno zaviedol funkciu, vďaka ktorej si môžete preniesť profil a vytvoriť vlastný účet. Teraz prekvapuje ešte viac a predstavuje novinku, ktorá rozdelí ľudí na dva tábory.

Netflix na svojej webovej stránke informuje o novej funkcii, ktorá bola celosvetovo zavedená v utorok 15. novembra. Ide o „Manage Access and Devices“. Vďaka spravovaniu prístupu uvidíte všetky zariadenia, na ktoré sa niekto prihlásil prostredníctvom vášho účtu. Stačí jeden klik a na diaľku môžete akékoľvek zariadenie odhlásiť.

netflix manage
Zdroj: Netflix

Táto žiadaná funkcia je k dispozícii pre všetkých členov a na všetkých zariadeniach – na webe, v systémoch Android aj iOS. Týmto spôsobom môžete zo svojej „rodiny“ vyhodiť ľudí, ktorých tam už nechcete, napríklad bývalého partnera či partnerku.

Pochopiteľne, táto funkcia mnohých poteší, no ostatných nie. Radosť neurobí práve skupine osôb, ktorá týmto pádom stratí prístup k účtu niekoho iného. Streamovacia platforma odporúča, aby ste si rovno zmenili aj heslo. Tak bude mať k vášmu účtu prístup len ten, komu to naozaj povolíte.