Úvod Aplikácie YouTube šokuje: Za toto bude chcieť peniaze!

YouTube šokuje: Za toto bude chcieť peniaze!

Po nepreskočiteľných reklamách ide o ďalší krok, ktorý ľudí nepoteší.

0

YouTube svojimi rozhodnutiami čoraz viac hnevá bežných používateľov. Len nedávno sa objavili informácie o tom, že plánuje spustiť sériu reklám, ktoré nebude môcť preskočiť. Nové zmeny sú zamerané na videá v 4K kvalite, ktoré podľa dostupných informácií nemajú byť pre všetkých.

Na Reddite sa objavil screenshot, ktorý poukazuje na to, že videá v 4K rozlíšení sú dostupné len pre užívateľov využívajúcich službu Premium. Ak ju náhodou nemáte, budete sa musieť uspokojiť s kvalitou 1 440p, čo rozhodne nie je pre všetkých dostačujúce.

Niektoré komentáre túto zmenu potvrdzujú tiež. Iní používatelia si môžu aj naďalej užívať sledovanie videí v plnej kvalite. Vyzerá to teda tak, že nejde o celoplošné zavedenie, ale bude prebiehať postupne.

YouTube sa už dlhší čas snaží prilákať viac ľudí na to, aby si predplatili službu Premium a toto môže byť ďalším pokusom. Mnohí používatelia si totiž radi vychutnajú dokonalý obraz na širokouhlých televízoroch a toto opatrenie sa im nemusí pozdávať.

Táto informácia, samozrejme, nie je ešte potvrdená od spoločnosti a môže sa stať, že išlo len o chybu. Nie je ale vylúčené, že sa niečoho podobného v budúcnosti naozaj dočkáme.

Stretli ste sa s takýmto problémom aj vo svojom účte? Ak áno, boli by ste ochotní predplatiť si kvôli tomu Premium?