Úvod Samsung Samsung Galaxy S23 Samsung Galaxy S23: Unikol dizajn novinky, vieme, čo ponúkne!

Samsung Galaxy S23: Unikol dizajn novinky, vieme, čo ponúkne!

Mnohí fanúšikovia zrejme očakávali výraznejšiu zmenu dizajnu.

0

Už o pár mesiacov by sme sa mali dočkať predstavenia novej série vlajkových zariadení od Samsungu. Hovorí sa o tom, že Samsung Galaxy S23 má napodobniť vzhľad modelov Ultra a že má zároveň prísť až s 200 Mpx objektívom.

Portál GSM Arena zverejnil uniknuté zábery obalov, ktoré sú určené práve na model Samsung Galaxy S23. Na prvý pohľad nejde o výraznú zmenu v porovnaní s Galaxy S22 či ešte predošlým modelom Galaxy S21.

Obaly do veľkej miery zodpovedajú uniknutým renderom vzhľadu zariadenia. Zmena nás čaká hlavne v oblasti fotoaparátu. Posledné dve generácie mali modul fotoaparátu umiestnený v obdĺžniku. Nový Galaxy S23 by mal prísť so zmenou v podobe troch samostatne vystupujúcich šošoviek. Umiestnenie tlačidiel by malo ostať rovnaké ako pri modeloch S22.

Ani toto zatiaľ nie sú stopercentne potvrdené informácie, no úniky vyzerajú naozaj hodnoverne. Podľa nich by S23 mal mať 6,1-palcový AMOLED displej, 25 W nabíjanie a čipset Snapdragon 8 Gen 2 alebo Exynos 2300 v závislosti od krajiny. Určite sa máme na čo tešiť.