Úvod Zaujímavosti NÁVOD: Takto získaš Windows 11 Pro zadarmo alebo extrémne lacno!

NÁVOD: Takto získaš Windows 11 Pro zadarmo alebo extrémne lacno!

Prechod na Windows 10 je jednoduchší a lacnejší než sa môže zdať.

0

Do nákupu softvéru, ktorý takmer každý z nás potrebuje na prácu, hranie alebo iné použitie už nemusíte investovať stovky eur. Dnes to už totiž ide výrazne lacnejšie aj vďaka firmám ako GoDeal24, ktorá ponúka vynikajúci spôsob, ako si nakúpiť samostatné alebo hromadné licencie pre Windows, Office a ďalšie za zlomok pôvodnej ceny. Reč je samozrejme o origináloch s doživotnou platnosťou. Navyše, ak si vyberiete správny balíček, Windows 11 Pro môžete mať prakticky zadarmo. Práve balíčky totiž znižujú cenu najviac.

Väčšina z nás používa počítať s operačným systémom Windows a kancelárskym balíčkom Office. Ide o najlepšie a najkompletnejšie riešenie, aké je na trhu a preto sa jeho cena často pohybuje v stovkách eur. Stránka GoDeal24 je v tomto smere iná. Ponúka oficiálne licencie pre produkty Microsoft, vrátane úplne najnovších balíkov Microsoft Office či Windows 11 za zlomok úôvodnej ceny. Stačí si ich kúpiť raz a máte pokoj. Okrem toho, aktuálne spustila jesenný výpredaj, ktorý poriadne zrazil ceny smerom nadol.

Takto ušetríte až 90 % z pôvodnej ceny

GoDeal24 ponúka licencie na všetky druhy operačného systému Windows a kancelárskych balíčkov Office. Môžete si napríklad kúpiť Windows 10 za 6,14 eura (kupón GOLE50), Windows 11 Pro za 10,24 eura (kupón GOLE50) alebo najmodernejší Microsoft Office 2021 Pro Plus za 13,52 eura (kupón GOLE62).

Zvoliť si tiež môžete kombinovanú licenciu s Windows a Office, ktorej cena dosahuje príjemných 29,99 eura.

Zdroj: GoDeal24

Všetko legálne a navždy

Kupón: GOLE62

Všetky licencie, ktoré GoDeal24 predáva sú legálne, otestované a majú zdokladovateľný pôvod. GoDeal24 ich kupuje vo veľkom od spoločností, ktoré ich nepotrebujú za nižšiu cenu, vďaka čomu koncovú cenu môže znížiť aj pre bežných ľudí. GoDeal24 všetky licencie podrobne preveruje a preto garantuje, že sú na 100 % funkčné. Ak by sa však náhodou pritrafilo, že niektorá z licencia nebude fungovať, GoDeal24 vám ju vymení za novú.

Office 2021 + Windows so 62 % zľavou

Kupón: GOLE62

Balíčky predstavujú ideálny spôsob, ako jednou ranou zabiť dve muchy. Pri kúpe balíčka totiž získavate tak nízku cenu, ako to len ide. Dalo by sa dokonca tvrdiť, že Windows je v tomto prípade „v cene“, resp. že ho získavate zadarmo.

Windows 10 a Windows 11 s 50 % zľavou

Kupón: GOLE50

Ak hľadáte len Widnows, využiť môžete perfektnú akciu, ktorá znižuje cenu operačných systémov na nové minimum. Len sa pozrite, cena Windows 10 dosahuje už len 6 €, najmodernejší Windows 11 kúpite len za 12,87 €.

Zdroj: GoDeal24

Len to najlepšie pre tvoj PC

Ak už máš svoj vysnívaný počítač alebo notebook a máš na ňom nainštalovaný najmodernejší Windows a kancelársky balíček Office, rozhodne by si nemal prehliadnuť rôzne šikovné nástroje ako Iobit Advanced SystemCare 14 Pro, ktorý predstavuje komplexnú starostlivosť pre PC či Ashampoo Photo Commander 16 pre pokročilú prácu s fotkami.

Zobraziť viac nástrojov >>>

Rýchle a bezpečné

Zakúpenie licencií je veľmi jednoduché. Po zaplatení vám prídu veľmi rýchlo na email a hneď ich môžete použiť. Je však nutné dodať, že akcie sú obmedzené časovo, preto v prípade záujmu netreba otáľať.

Ak by ste narazili na nejaký problém s objednávaním alebo ak by vám náhodou neprišla licencia na email, neváhajte kontaktovať podporu GoDeal24 na emailovej adrese service@godeal24.com. Podpora funguje 24 hodín denne, 7 dní v týždni.

V spolupráci s GoDeal24.