Úvod Zariadenia Creality Ender 3 S1: Špičková 3D tlačiareň za 300 €, ktorá nemá...

Creality Ender 3 S1: Špičková 3D tlačiareň za 300 €, ktorá nemá obdoby a je fantastickým darčekom pod stromček!

Hľadáte špičkovú 3D tlačiareň za dobrú cenu? Lepšiu než túto nájdete len ťažko.

0

3D tlačiarne sa na trhu nachádzajú už niekoľko rokov. Dlhú dobu ale boli pre väčšinu z nás cenovo nedostupné, čo sa však nedávno zmenilo. K dispozícii je čoraz viac prepracovanejších a používateľsky prívetivejších modelov, ktorých cena sa prekvapivo rok čo rok znižuje.

Jednou z takých tlačiarní je aj novinka spoločnosti Creality. Model Ender 3 S1 patrí medzi favoritov nielen vďaka tomu, že stojí 312,66 €, ale aj vďaka tomu, aká je všestranná.

Creality Ender 3 S1
Zdroj: Creality

Creality Ender 3 S1: 3D tlačiareň pre masy

🛒 Cena: 312,66 € | 🎫 Kupón: CC5900 | 🚚 Poštovné do SR: Zadarmo

3D tlačiareň Creality Ender 3 S1 je vďaka kovovému extrudéru s priamym pohonom kompatibilná s väčšinou dostupných filamentov až do priemeru 1,75 mm. Je tiež mimoriadne robustná, osi disponujú zosilnenou konštrukciou zaručujúcou perfektnú stabilitu a teda aj veľmi presnú tlač. Tlačiareň je tiež možné doplnkovo rozšíriť gravírovacím modulom alebo praktickým LEDkovým osvetlením tlačovej plochy. Poteší vás aj funkcia obnovenia tlače pri prerušení napájania alebo senzor strážiaci množstvo filamentu.

Creality Ender 3 S1
Zdroj: Creality

Integrovaný senzor automatickej nivelácie

Už vo výrobe bola táto tlačiareň osadená senzorom automatickej nivelácie CR Touch so 16-bodovou kalibráciou, odpadajú teda starosti s manuálnym nastavením podložky.

Zásluhou precíznej konštrukcie tlačiarne a veľmi tichej 32-bitovej základnej dosky sa tlačiarni darí udržať hlučnosť pod 50 dB. Vďaka tomu je možné nerušene tlačiť aj počas noci.

Vďaka priestrannej 4,3“ LCD obrazovke uvidíte prehľadne všetky informácie na prvý pohľad. Jednoduché ovládanie zabezpečuje otočný ovládač Knob s pokročilou technológiou gombíkového napínača remeňa.

Creality Ender 3 S1
Zdroj: Creality

Creality Ender 3 S1: Cena a dostupnosť

Vynikajúcou správou, ako sme naznačili na začiatku článku, je cena tejto 3D tlačiarne. Tá sa v overenom obchode CAFAGO zastavila na veľmi príjemnej čiastke 312,66 €. Stačí, ak použijete kupón CC5900. Bežná cena sa totiž pohybuje na úrovni 370 €. Obchod vám tlačiareň domov doručí rýchlo a spoľahlivo kuriérom. Vzhľadom na to, že sa tlačiareň nachádza v nemeckom sklade už nemusíte doplácať žiadne poplatky.