Úvod Zariadenia BEZIOR M1 je šialený elektrický bicykel: Má 80 km dojazd, 250 W...

BEZIOR M1 je šialený elektrický bicykel: Má 80 km dojazd, 250 W motor, LCD displej a fantastickú cenu!

Fantatický bicykel predstavuje ideálny nástroj na prepravu po meste aj počas výletov.

4
BEZIOR M1
Zdroj: BEZIOR

Čas Vianoc sa blíži a spolu s ním aj nakupovanie darčekov. Mnohí Slováci tento rok začínajú darčeky nakupovať s predstihom, keďže sa celkom správne obávajú vyšších cien. Inflácia spôsobená vojnou na Ukrajine hýbe trhom, ktorý na to reaguje zväčša negatívne. Cena elektroniky medziročne stúpla o niekoľko desiatok percent a analytici sa obávajú, že tam to nemusí skončiť. Aj preto sa javí kúpa darčekov s predstihom ako celkom dobrý nápad.

BEZIOR M1

Cena: 666 € | Kupón: TCM1 | Poštovné: Zadarmo (EÚ)

BEZIOR M1 je veľmi podobný modelu ELEGLIDE F1, akurát s tým rozdielom, že ho nemôžete zložiť na polovicu. V jeho výbave sa však tiež nachádza 250 W motor, až 12,5 Ah batéria a dokonca aj smart LCD displej, ktorý vám ukáže všetko podstatné.

BEZIOR M1
Zdroj: BEZIOR

Bicykel je dostupný v dvoch farebných prevedeniach (modrý a svetlomodrý). Nechýba ani 7-stupňový prevodový systém SHIMANO, 80-kilometrový dojazd či IP54 odolnosť voči vode. Pevnejšiu konštrukciu dopĺňajú 27,5“ pneumatiky, vďaka čomu je bicykel vhodný do mesta, aj do terénu.

BEZIOR M1
Zdroj: BEZIOR

Jeho cena sa zastavila na 666 €. Pri objednávke stačí použiť kupón TCM1, ktorý vám aktivuje akciovú cenu. Obchod CAFAGO vám ho doručí z EÚ skladu, čo znamená, že príde rýchlo a pri doručení nemusíte doplácať žiadne poplatky.