Úvod Výrobcovia Xiaomi Objednali ich stovky Slovákov: Xiaomi prepisuje ceny TOP zariadení, tu ušetríte desiatky...

Objednali ich stovky Slovákov: Xiaomi prepisuje ceny TOP zariadení, tu ušetríte desiatky EUR!

Xiaomi na Slovensku predáva šialenú novinku, ktorú si zamilovali státisíce ľudí po celom svete. Pozri sa, v čom je unikátna!

0
Zdroj: ROIDMI / JIMMY

Xiaomi nie je špecialistom len na poli smartfónov, ale aj v kategórii domácich pomocníkov. Vysávače, či už ručné alebo robotické, patria medzi jeho najsilnejšie stránky, o čom svedčia doslova desiatky rôznych modelov. Tie najlepšie si obľúbili aj Slováci a po prečítaní tohto článku sa medzi nich možno pridáte aj vy.

Xiaomi ROIDMI Eva

🛒 Cena: 716,97 € | 🎫 Kupón: ROIDMIEVA | 🚚 Poštovné do SR: Zadarmo

ROIDMI EVA sa stal začiatkom tohto roka vôbec prvým samovyprázdňovacím robotickým vysávačom a mopom na svete, ktorý dokáže automaticky čistič svoje mopovacie podložky. Ide pritom o mimoriadne všestranný robotický vysávač 5 v 1, ktorý si dokáže umyť mopovacie podložky, sušiť mopovacie podložky, likvidovať nečistoty, sterilizovať batérie a plesne, vysávať aj zmývať.

Zdroj: Roidmi

Čo sa klasického vysávania týka, ROIDMI EVA ponúka 4 nastavenia sacieho výkonu, z ktorých najvyšší dosahuje až 3 200 Pa. Keď zas zmýva, 4-palcové antibakteriálne podložky v tvare W umiestnené v zadnej časti zariadenia sa otáčajú rýchlosťou 180 otáčok za minútu a zmývajú pri sile 12 N.

Zdroj: Roidmi

Počas čistenia sa ROIDMI EVA pravidelne vráti na základňu, kde umyje znečistené podložky, čo dokáže vďaka dvom 4-litrovým nádržiam. Jedna z nich je na čistú vodu, tá druhá na znečistenú. Mopovacie podložky si vysávač najskôr navlhčí čistou vodou zo zásobníka, následne ich motoricky otáča vysokou rýchlosťouotiera o podnos pod nimi, čím sa vytláča špinavá voda. Tá následne putuje do nádržky s odpadom. Robot potom vyjde zo základne a bez zásahu človeka pokračuje tam, kde skončil.

Zdroj: Roidmi

Aby sa predišlo plesniveniu vlhkých mopovacích podložiek disponuje ROIDMI EVA aj veternou sušičkou, ktorá ich po zmývaní vyfúka dosucha. Mnohé z týchto riešení ľudí nadchli natoľko, že sa ROIDMI EVA rozhodli zafinancovať na crowdfundingovej platforme Indiegogo, kde firma vyzbierala 1 milión dolárov.

Zdroj: Roidmi

Úsilie sa vyplatilo, teraz je produkt súčasťou Xiaomi ekosystému a kúpiť si ho môžeme aj my na Slovensku. Domov vám príde do 3-5 pracovných dní bez nutnosti doplácať čokoľvek navyše. Treba sa však poponáhľať. ROIDMI EVA je mimoriadne obľúbený robotický vysávač a jeho zásoby sa míňajú veľmi rýchlo. Nezabudnite použiť zľavový kód ROIDMIEVA.

JIMMY BX7 Pro

🛒 Cena: 129,99 € | 🎫 Kupón: JIMMYBX7PRO | 🚚 Poštovné do SR: Zadarmo

JIMMY BX7 Pro je špeciálny vysávač určený pre čistenie a dezinfekciu matracov. Vďaka 700 W motoru dokáže vyvinúť dosť vysoký výkon na to, aby efektívne vysal roztoče, ich výkaly a ďalšie nečistoty, ktoré môžu spôsobovať vážne zdravotné problémy u dospelých, no najmä u detí.

Zdroj: JIMMY

Vďaka 245 mm širokej hubici celú posteľ alebo postieľku vyčistíte do pár minút, čo vám ušetrí čas aj námahu. Aby ste to nerobili len tak „naslepo,“ v JIMMY BX7 Pro je zabudovaný špeciálny senzor, ktorý vám povie či je povrch skutočne čistý alebo nie.

Zdroj: JIMMY

Aby toho nebolo málo, v zariadenie sa do pár sekúnd nahreje na 60 stupňov Celzia, čo zapríčiní zničenie roztočov, ktoré vysávač následne nasaje vďaka spomínanému 700 W motoru. Navyše, zabudované UV svetlo (253 nm vlnová dĺžka) efektívne zabije všetky prebytočné bunky či baktérie.

Zdroj: JIMMY

Na výber budete mať z troch režimov – vysávanie + čistenie UV svetlom, vysávanie + čistenie teplom a režim vysávania, čistenia teplom a UV svetlom.

Takéhoto šikovného pomocníka od spoločnosti s vynikajúcou reputáciou si v akcii obchodu Geekbuying môžete kúpiť za 129,99 €, no nezabudnite na zľavový kód JIMMYBX7PRO. Poštovné na Slovensko z európskeho skladu hradí predajca.

Roborock Q7 Max+ (+ 6x mopovacie podložky)

 🛒 Cena: 458,45 € |  🎫 Kupón: NNNSKROBOQ |  🚚 Poštovné: Zadarmo do SR

Roborock Q7 Max+ možno ponímať ako automatickejšiu a mierne lepšiu verziu modelu Roborock Dyad. Má vyšší výkon, no je aj drahší.

Foto: Lukáš Zachar / Techbyte

Sací výkon v tomto prípade dosahuje až 4 200 pa, čiže si dokáže poradiť s ešte širšou škálou nečistôt, dokonca aj s tými, ktoré sú usadené v huňatých kobercoch. Poteší aj dlhšia výdrž, ktorú zaručuje objemnejšia batéria s kapacitou 5 200 mAh.

Roborock Q7 Max+ poslúži ako vysávač a mop v jednom. Súčasťou konštrukcie je 470 ml nádoba na prach a 350 ml nádoba na vodu. Vytierací tlak dosahuje 300 g.

Foto: Lukáš Zachar / Techbyte

Je taktiež vysoko efektívny, a to vďaka systému PreciSense LiDAR, ktorý dokáže mapovať okolie a nájsť ten najlepší spôsob na vyčistenie celej domácnosti.

Na komforte ďalej pridáva viacsmerová celogumová hlavná kefa, ktorá sa vyznačuje vyššou odolnosťou, napríklad proti zamotávaniu vlasov.

Foto: Lukáš Zachar / Techbyte

Neoddeliteľnou súčasťou prevádzky Roborock Q7 Max+ je aj aplikácia APP, v ktorej môže užívateľ sledovať presné trasy mopovania a vysávania, nastaviť harmonogramy upratovania, upraviť prietok vody či nastaviť virtuálne steny. Nechýba ani 3D mapovanie, ktoré umožňuje zobrazenie domácnosti v 3D náhľade pre lepší prehľad. Označenie „+“ značí, že súčasťou balenia je aj šikovná dokovacia stanica, schopná automaticky odsávať nečistoty.

Roborock Q7 Max+, rovnako ako Roborock Dyad, môžete kúpiť prostredníctvom obchodu Geekbuying, a to za cenu 458,45 €. Nezbudnite použiť kupón NNNSKROBOQ.