Úvod Zaujímavosti NÁVOD: Ako získať najmodernejší Windows 11 len za 10 €? Je to...

NÁVOD: Ako získať najmodernejší Windows 11 len za 10 €? Je to jednoduché, zaberie to len 30 sekúnd!

(PR) Na Slovensko práve dorazila obrovská zľava, ktorá sa len tak často nevidí.

5

Rok 2022 sa síce spočiatku javil ako technologicky prijateľnejší, najnovšie správy však naznačujú, že tomu tak nebude. Ukrajina je totiž zodpovedná za 90 % podiel produkcie neónu, vzácneho plynu, ktorý sa používa pri výrobe čipov. Určite všetci viete, že na Ukrajine je teraz mimoriadne vážna situácia, ktorá môže ovplyvniť jeho dodávky, čo má mať vplyv na celosvetovú produkciu čipov a tým pádom aj zariadení. 

Je preto dobré začať konať už teraz a svoj starší notebook či počítač si vybaviť najnovšími technológiami. S aktuálnou ponukou prichádza GoDeal24, ktorý si pripravil vynikajúce ceny pre slovenských zákazníkov. K dispozícii pritom nebudete mať len nový Windows 11, ale aj starší Windows 10 či rôzne balíčky kancelárskych programov Office či nástrojov pre počítač. Poďme preto rovno na to.

Foto: Microsoft

Windows 10 za 6 €, Windows 11 za 10 €

Základom takmer každého počítača a notebooku predaného na Slovensku je operačný systém Windows. Ak vo svojom stroji máte staršiu verziu, práve teraz je čas na aktualizáciu. Poďakuje sa vám nielen PC či notebook, ale aj hry, ktoré sú dnes optimalizované pre modernejšie verzie. Navyše, z Windows 10 môžete zadarmo prejsť na Windows 11. Ak si chcete rovno nainštalovať Windows 11, spraviť môžete aj to.

office
Zdroj: Microsoft

Microsoft Office 2021 za 13,52 €

Spolu s Windowsom by ste si do svojho PC či notebooku mali nainštalovať aj balíček kancelárskych programov, ktoré sa bežne nevyužívajú len v práci, ale aj v škole či na bežné veci ako prezeranie prezentácií či otváranie rôznych dokumentov. Ako vždy, aj tu máte na výber. Jedna licencia najnovšieho Office 2021 síce stojí 25,61 € (čo je o viac ako 300 € menej než priamo od Microsoftu), ak však spravíte upgrade viacerí, ušetriť môžete viac ako 10 € na jednej licencii. Skupinová cena piatich licencií totiž stojí len 67,63 €, čo znamená, že za jednu licenciu zaplatíte len 13,52 €.

Zdroj: Microsoft (koláž redakcie)

Windows + Office = výrazne nižšia cena

Kupón: GOLE62

Tak, ako vždy, aj v tomto prípade môžete najviac ušetriť na tzv. „bundle“ akciách. Ak si kúpite balíček Windows + Office, ceny sa dostanú poriadne nízko. Veď sa pozrite. Nezabudnite však použiť kupón GOLE62!

>>> Zobraziť viac

Zdroj: Adguard

Pre tvoj PC a notebook

Keď už máš notebook a PC vybavený operačným systémom a Officom, je čas postarať sa o bezpečnosť aj ďalšie schopnosti. Vybrať si môžeš napríklad softvér na úpravu fotiek, prezeranie PDF dokumentov či systém zabezpečenia Adguard fungujúci nielen na Windowse, ale aj na Macu, Androide či iOS.

Absolútna garancia dodania

Zakúpenie licencií je veľmi jednoduché. Po zaplatení vám prídu veľmi rýchlo na email a hneď ich môžete použiť. Je však nutné dodať, že akcie sú obmedzené časovo, preto v prípade záujmu netreba otáľať. Ak by ste narazili na nejaký problém s objednávaním alebo ak by vám náhodou neprišla licencia na email, neváhajte kontaktovať podporu GoDeal24 na emailovej adrese service@godeal24.com. Podpora funguje 24 hodín denne, 7 dní v týždni.

V spolupráci so spoločnosťou GoDeal24.