Úvod Výrobcovia Samsung Samsung Galaxy Buds2 Pro: Všetko, čo potrebuješ vedieť o špičkových bezdrôtových slúchadlách!

Samsung Galaxy Buds2 Pro: Všetko, čo potrebuješ vedieť o špičkových bezdrôtových slúchadlách!

Vylepšenia vo všetkých smeroch!

0
Zdroj: Samsung

Spoločnosť Samsung okrem dvojice smartfónov a hodiniek predstavila aj novú generáciu slúchadiel Galaxy Buds. Čerstvý model nesie označenie Galaxy Buds 2 Pro a oproti svojmu predchodcovi ponúka hneď niekoľko zásadných vylepšení, na ktoré sa teraz spoločne pozrieme.

Začneme hneď kvalitou zvuku, ktorá je alfou a omegou azda pri každom audio zariadení. Tá sa dočkala značného vylepšenia, a to vďaka rozhodnutiu Samsungu presedlať na 24-bitovú hĺbku, ktorá ponúka až 256-násobne viac zvukových údajov v porovnaní s 16-bitovou hĺbkou minuloročných Galaxy Buds Pro.

Galaxy Buds 2 Pro ďalej ohúria podporou pre pohlcujúce 360-stupňové audio, vďaka ktorému budete mať pri počúvaní pocit, akoby ste sedeli na divadelnom predstavení. Samozrejme, nechýba ani potláčanie okolitého hluku (ANC), ktoré teraz prichádza s ešte inteligentnejšou detekciou hlasu.

Reč je o takzvanom režime konverzácie. Pri aktivácii tento režim vypne ANC a zosilní hlasitosť okolitých zvukov, aby ste mohli pohodlne konverzovať bez nutnosti vyberať slúchadlá z uší. Naopak pri deaktivácii režim zapne ANC a zredukuje priepustnosť okolitého hluku na minimum.

Galaxy Buds 2 Pro sa dočkali zmeny aj po konštrukčnej stránke. Slúchadlá sú v porovnaní s predošlou generáciou približne o 15 % menšie, vďaka čomu elegantne padnú do ucha a neprekážajú ani po niekoľkých hodinách. Komfortu prispieva aj mierne upravený dizajn a ešte ergonomickejší dizajn.

Čo sa týka batérie, tá sa dočkala len mierneho vylepšenia. Kapacita sa zvýšila zo 61/472 mAh na 61/500 mAh. Slúchadlá tak dokážu na jedno nabitie vydržať približne 5 hodín s aktívnym ANC, respektíve 8 hodín bez ANC, pričom puzdro ponúka dostatok šťavy na ďalších 18, respektíve 29 hodín.

Galaxy Buds 2 Pro

Slúchadlá nádherne zapadajú do stále sa vyvíjajúceho Samsung ekosystému. Spárovať ich môžete nielen so smartfónom či tabletom, ale aj počítačom, inteligentnými hodinkami či dokonca smart TV (od tohtoročných modelov vyššie).

Neprehliadnite: Samsung Galaxy Z Flip4 OFICIÁLNE

V neposlednom rade nemožno zabudnúť na stupeň krytia IPX7 či podporu pre Bluetooth 5.3.

Galaxy Buds 2 Pro

Galaxy Buds 2 Pro sa na našom trhu začnú predávať 26. augusta za odporúčanú maloobchodnú cenu 229 eur, a to v bielej, šedej a fialovej farbe. K dispozícii je aj možnosť predobjednávky, ktorú je možné využiť od dnešného dňa až do 25. augusta. K predobjednávke dostanete ako darček bezdrôtovú nabíjaciu podložku EP-P2400TBEGEU.