Úvod Zaujímavosti Majstrovstvá Slovenska v hode telefónom začínajú v sobotu! Najlepší vyhrajú špičkové ceny

Majstrovstvá Slovenska v hode telefónom začínajú v sobotu! Najlepší vyhrajú špičkové ceny

Myslíš si, že dokážeš mobilom hodiť ďalej než ostatní? Tak príď a môžeš vyhrať špičkové telefóny a nositeľné zariadenia.

5

V dnešnej dobe sa dá súťažiť takmer v čomkoľvek. Okrem tradičných disciplín sú veľmi obľúbené aj tie nezvyčajné, medzi ktoré jednoznačne patrí aj hod mobilným telefónom do diaľky. Nie je to nič nové, s hádzaním telefónom do diaľky začali v roku 2000 Fíni, ktorí tento nezvyčajný šport presávili.

Na Slovensku takéto podujatie doteraz nebolo. Zmeniť sa to rozhodla spoločnosť Mobilonline, ktorá už tento víkend, 20. augusta 2022, usporiada Majstrovstvá Slovenska v hode telefónom (MSvHT), kde budete mať šancu zapísať sa do slovenskej siene rekordov. A čo viete, možno prekonáte aj ten celosvetový rekord, ktorý nastolil Belgičan Dries Feremans s hodom 110 metrov a 42 centimetrov.

Kde a kedy?

Majstrovstvá Slovenska v hode telefónom sa uskutočnia 20. augusta 2022 na Futbalovom štadióne v Lučenci. Štart je naplánovaný na 10:00 a ukončenie akcie na 15:00.

Súťažiť budete v troch kategóriách – muži, ženy a deti. Z každej kategórie sa stanú víťazmi prví traja, ktorí vyhrajú vecné ceny od spoločnosti Samsung.

Hádzať budete telefónmi, ktoré zabezpečí spoločnosť Mobilonline.

Čo môžete vyhrať:

  • 1x Samsung Galaxy S22+
  • 1x Samsung Galaxy S22
  • 1x Samsung Galaxy Tab S7FE 5G
  • 1x Samsung Galaxy Watch 4 46mm
  • 2x Samsung Galaxy Watch 4 40mm
  • 3x Samsung Galaxy Buds Live

Dones elektroodpad, vyhraj fantastické ceny

Okrem samotnej súťaže organizátor pripravil aj bohatý program, tombolu a tiež program pre tých najmenších vrátane nafukovacieho hradu, maľovania na tvár a podobne.

Stačí, ak na podujatie donesiete kus spotrebnej elektroniky, ktorú už nepotrebujete a necháte ju zodpovedne recyklovať a okamžite získate lístok do bohatej tomboly. Môže to byť starý telefón z čias pradávnych alebo čokoľvek iné ako napríklad stará batéria, tablet, hodinky, kryty na mobil a podobne.

Na svoje si prídu aj skutoční fanúšikovia technológií, pre ktorých si generálny partner akcie, spoločnosť Samsung, postaví stánok, v ktorom vám odprezentujú najnovšie zariadenia predstavené len minulý týždeň.

No a ak vám záleží na životnom prostredí, spoločnosť Natur-Pack vás naučí ako správne recyklovať a triediť odpad. To sú vedomosti, ktoré sa nám hodia nielen teraz, ale hlavne do budúcnosti. Nakoniec, priamo na mieste budete môcť odpredať svoj starý mobilný telefón a kúpiť si za zvýhodnenú cenu nový.

Na čo sa môžete tešiť?

Okrem samotnej súťaže budú pod taktovkou moderátora Lukáša Pelča atmosféru vytvárať Marián Čekovský a Lenka Piešová. Nezabudlo sa samozrejme ani na jedlo či nápoje. Na výber budete mať lángoše, klobásky či vegánske pokrmy, ktoré môžete spláchnuť čapovanou kofolou alebo dobrým pivom.

Na 1. Majstrovstvách Slovenska v hode telefóne nebude chýbať ani redakcia AndroidPortal. Ak nás tam spoznáte, nezabudnite nám zakývať!