Úvod Zariadenia Slováci už začali objednávať: Roborock S7 Pro Ultra je kráľom vysávačov, absolútna...

Slováci už začali objednávať: Roborock S7 Pro Ultra je kráľom vysávačov, absolútna novinka je teraz v 250 € zľave!

Na Slovensko prichádza nový kráľ robotických vysávačov. S týmto kúskom môžeš na upratovanie zabudnúť.

6

Spoločnosť Roborock špecializujúca sa robotické vysávače len pred týždňom predstavila svoj najnovší model – Roborock S7 Pro Ultra. Ide pritom o absolútnu špičku vo svojom segmente zahŕňajúcu všetko, od vysávania, až po zmývanie bez toho, aby ste museli pohnúť čo i len prstom. Ak by ste doma chceli mať špičkové zariadenie na upratovanie, model S7 Pro Ultra predstavuje ideálny kompromis medzi modelmi Roborock S7+ a Roborock S7 MaxV Ultra.

Roborock S7 Pro Ultra

🛒 Cena: 949 € | 🚚 Poštovné do SR: Zadarmo (kuriér do 3-5 dní)

Roborock len pred týždňom predstavil novinku vo svojom portfóliu. Do predaja sa dostal len dnes, a to aj pre slovenských záujemcov. Okrem toho, kúpiť si ho môžete vo výraznej zľave. Namiesto pôvodných pôvodných 1 199 € si ho záujemcovi na Slovensku môžu kúpiť za výrazne lákavejších 949 €. Spraviť tak môžu v renomovanom technologickom obchode Geekbuying, ktorý ponúka rýchle doručenie z európskeho skladu aj na Slovensko.

Roborock S7 Pro Ultra
Foto: Roborock

Čo všetko ponúka Roborock S7 Pro Ultra? Málo toho určite nie je. Na vysávači síce nie je umiestnená kamera a mapovanie miestností tak prebieha tradične prostredníctvom laseru, no na druhú stranu má snáď všetko ostatné, čo aj jeho drahší súrodenec.

Dokovacia stanica, ktorá sa postará o všetko

5 100 Pa sací výkon | Špičková dokovacia stanica | Technológia VibraRise

Vysávač je vybavený extrémne výkonným motorom so sacím výkonom až 5 100 mAh, mopovacím systémom VibraRise a čo je azda najzaujímavejšie, špeciálnou dokovacou stanicou s troma priehradkami. Jedna je určená na klasické suché nečistoty, druhá na čistú vodu na zmývanie a tretia na špinavú vodu, ktorú si stanica po zmývaní sama odsaje.

Zdroj: Roborock

Keď vysávač dovysáva a dozmýva, vráti sa do dokovacej stanice, kde vyprázdni nádobky so suchými aj mokrými nečistotami. Dokovacia stanica následne zistí, koľko čistej vody mu ostáva a ak je jej málo, automaticky ju doplní tak, aby bol vysávač pripravený na ďalšie zmývanie a vysávania. Vďaka inteligentnej detekcii hladiny vody dokáže Roborock S7 Pro Ultra pozmývať plochu o výmere až 300 metrov štvorcových.

Roborock S7 Pro Ultra dokáže mopovať s tlakom600 gramov, čo je na robotické vysávače viac než úctyhodná úroveň. Jeho handrička vďaka systému VibraRise vibruje až 3 000-krát za minútu, čo mu pomáha odstrániť aj tie najviac zažraté škrvny.

Roborock S7 Pro Ultra
Foto: Roborock

Vďaka šikovnej aplikácii môžete na vysávači nastaviť prakticky všetko. Od zón, do ktorých bude mať zakázaný prístup, cez rôzne časovače, až po konkrétny režim pre konkrétnu miestnosť. Rôzne výkonné režimy predstavujú perfektný spôsob, ako povysávať celý byt čo najefektívnejšie. Vysávač totiž dokáže úplne sám rozlíšiť, na akom povrchu sa nachádza. Ak bude vysávať plávajúcu podlahu, nepotrebuje toľko výkonu ako pri vysávaní kobercov. Práve na kobercoch aktivuje maximálny 5 100 Pa sací výkon.

Roborock S7 Pro Ultra
Foto: Roborock

O 30 % rýchlejšie nabíjanie

Rýchlejšie nabíjanie | Plánovanie nabíjania | Samočistenie mopu

Inžinieri spoločnosti Roborock pripravili aj ďalšie vylepšenia. Vysávač sa dokáže nabiť o 30 % rýchlejšie než predchádzajúci model a podporuje tiež naplánovanie nabíjania na večer/cez noc, keď cena elektriny klesá (od augusta).

Roborock S7 Pro Ultra tak predstavuje ideálneho pomocníka do akejkoľvek domácnosti. Stačí mu doplniť vodu a on sa postará o všetko ostatné.

Roborock S7 Pro Ultra
Foto: Roborock

Okrem toho, vysávač sa po uprataní dokáže sám vyčistiť. Nemáme pritom namysli len odsatie nečistôt do zberníkov, ale aj čistenie samotného mopu, ktorý rýchlym vibrovaním dokáže uvoľniť nečistoty, ktoré následne odsaje dokovacia stanica.

Zdroj: Roborock

Kúpiť si ho môžete za 949 € v obchode Geekbuying. Na aktivovanie nižšej ceny pritom nepotrebujete žiaden kupón. Domov vám ho z európskeho skladu dovezie kuriér do 3-5 pracovných dní bez nutnosti doplácania akýchkoľvek poplatkov.

Pre najrýchlejších z vás má Geekbuying pripravenú ešte dodatočnú akciu. Ak si teraz kúpite Roborock S7 Pro Ultra, navyše k nemu dostanete bezdrôtové slúchadlá značky Tronsmart v hodnote 30 €. Ak chcete akciu využiť, kliknite na tento odkaz.

>>> Kúpiť Roborock S7 Pro Ultra <<<

Technická špecifikácia

Roborock S7 Pro Ultra
FarbaBiela
Rozmery vysávača353 x 350 x 96,5 mm
Rozmery stanice422 x 504 x 420 mm
Hlučnosť67 dB
Kapacita400 ml (prach), 200 ml (voda)
Mapovanie a manévrovanie3D LiDAR s podporou 4 poschodí
Vyhýbanie sa prekážkam s výškou do 2 cm
Batéria5 200 mAh (180 minút na 1 nabitie)
Hlasový asistentiAmazon Alexa, Google Home a Siri
FunkcieSamostatné vyprázdnenie, čistenie a napúšťanie
Nádoba na prach (v stanici): 2,5 l
7 týždňov bez nutnosti vyčistenia
Až 300 m2 na jedno napustenie
Cena949 €