Úvod Zariadenia Ako ochladiť horúci byt bez klimatizácie? Toto zariadenie Slováci kupujú čoraz viac...

Ako ochladiť horúci byt bez klimatizácie? Toto zariadenie Slováci kupujú čoraz viac a nevedia si ho vynachváliť!

Schladiť sa dá aj bez klímy. Toto zariadenie je jednou z možností.

14

Vysoké teploty k letu samozrejme platia. Problémom sa stávajú čoraz extrémnejšie výkyvy, ktoré aj do našich končín prinášajú teploty atakujúce 40 stupňov Celzia. Ak doma máte klímu, ani si to nevšimnete. Ak ju ale nemáte, čaká vás týždeň či dva čistého utrpenia.

Aj preto sa mnohí Slováci rozhodli investovať do šikovného riešenia – stropného ventilátora, ktorý má navyše zabudované LED svetlo.

Stropný ventilátor sa hodí najmä do bytov, ktoré majú okná orientované na jednu stranu, kvôli čomu sa v nich nedá vytvoriť efektívny prievan. S vytvorením prievanu však zvyknú mať problémy aj byty s oknami na dve strany, hlavne ak sa v najväčšej horúčave na stromoch nepohne ani lístok.

Stropný ventilátor s LED svetlom

Cena: 69,99 € | Cena platí do: 31. júla | Poštovné do SR: 3-5 dní

Problém môžete vyriešiť jednoducho a navyše aj ekonomicky. Stropný ventilátor so zabudovaným LED svetlom na diaľkové ovládanie totiž vôbec nie je extrémne drahá záležitosť. Obchod CAFAGO jeden taký zaradil do veľmi príjemnej letnej zľavy. Stojí totiž len 69,99 € a doma ho môžete mať už od 3 do 5 pracovných dní.

Navyše, inštalácia je veľmi jednoduchá. K ventilátoru sa dodávajú len dve skrutky a dve hmoždinky. Ventilátor si následne môžete spárovať s Bluetooth ovládačom, na ktorom budete môcť meniť intenzitu ovievania a zároveň aj intenzitu svetla.

Celkovo tak ide o veľmi milý, ekonomicky dostupný a rozumný spôsob ako letné dni prežiť bez toho, aby ste museli trpieť neutíchajúcim teplom.

V spolupráci s CAFAGO.