Úvod Výrobcovia Doogee MONŠTRUM Z ČÍNY: Telefón s 12 000 mAh láme rekordy, odolá aj...

MONŠTRUM Z ČÍNY: Telefón s 12 000 mAh láme rekordy, odolá aj vriacej pare, stojí prekvapivo málo!

Milovníci telefónov s batériou, ktorá na jedno nabitie vydrží kľudne týždeň sa môžu tešiť. Do predaja totiž vchádza nový Doogee S89 Pro, ktorý ponúka enormnú 12 000 mAh batériu.

1
Doogee S89 Pro

Milovníci telefónov s batériou, ktorá na jedno nabitie vydrží kľudne týždeň sa môžu tešiť. Do predaja totiž vchádza nový Doogee S89 Pro, ktorý ponúka enormnú 12 000 mAh batériu.

Čínsky výrobca Doogee už roky vyrába netradičné telefóny, ktoré si svoju klientelu našli aj u nás, na Slovensku. Sú odolné, majú obrovské akumulátory a nový Android. Pridajte k tomu veľmi priateľskú cenu a máte balíček, ktorý ohúri nejedného z nás.

Doogee S89 Pro

🛒 Cena: 329,46 € | ✈ Poštovné: 63 € (DHL)

Novinka zaujme už na prvý pohľad, a to hlavne svojím robustným dizajnom odolnej šasi. Ide o poctivý kus elektroniky, ktorý niečo vydrží, o čom svedčí armádna norma odolnosti MIL-STD-810H. Telefón okrem toho ponúka aj krytie IP67 a aby toho nebolo málo, aj IP69K. To znamená, že telefón je odolný voči prachu, zvládne ponorenie do hĺbky až 1,8 metra na dobu až 2 hodiny, je odolný voči tlaku, resp. vode pod tlakom 10 MPa a poradí si tiež s parou o teplote 80 stupňov Celzia. To je veľmi, veľmi pôsobivé.

Doogee S89 Pro
Doogee S89 Pro

Azda najzaujímavejším parametrom je jednoznačne jeho 12 000 mAh batéria, ktorá sľubuje až 36 dní v pohotovostnom režime. Ako sa bude správať pri bežnom používaní zatiaľ nevieme, no týždňovú výdrž nevylučujeme. O výkon sa stará čipset Helio P90, 8 GB operačnej pamäte RAM256 GB úložisko.

Doogee S89 Pro
Doogee S89 Pro

Na zadnej strane sa nachádza trojica senzorov s rozlíšením 64 Mpx, 20 Mpx a 8 Mpx. Poteší špeciálny snímač, ktorý je určený výlučne na nočné fotografie. Vo výbave Doogee S89 Pro sa tiež nachádza snímač odtlačkov prstov ukrytý v bočnom tlačidle, NFC čip pre bezkontaktné platby a programovateľné tlačidlo, ktorého funkciu určíte vy. Veľkú batériu treba nabíjať a ideálne čo najrýchlejšie. Aj v tomto ohľade inžinieri Doogee prišli s vynikajúcim riešením. S89 Pro totiž ponúka superrýchle 65 W nabíjanie cez kábel a 15 W bezdrôtové nabíjanie.

Doogee S89 Pro: Cena a dostupnosť

Telefón sa začal predávať 25. júla na platforme Aliexpress, kde si ho môžete kúpiť za veľmi prijateľných 329,46 €. K cene treba pripočítať poštovné vo výške 63 € a následne aj daň, ktorá môže dosiahnuť približne 80 €. Aj napriek tomu sa zmestíte do hlboko pod 500 €, za čo dostanete telefón schopný slúžiť vám mnoho dní bez toho, aby ste ho museli pripájať na nabíjačku.

Doogee S61 – rozumný základ so 6 GB RAM

Okrem vlajkového modelu Doogee S89 Pro firma predstavuje aj skromnejší, no nemenej zaujímavý model Doogee S61. Novinka disponuje konštrukciou, ktorá vám umožňuje sňatie a výmenu zadného krytu bez toho, aby ste na to potrebovali návštevu servisného centra. K dispozícii sú pritom štyri verzie zadného krytu, medzi ktorými nájdete efekt zamrznutého striebra, karbónové vlákna, drevený štýl či priehľadný materiál.

Doogee S61

Doogee S61 vo svojej výbave ponúka 6 GB operačnej pamäte RAM64 GB úložisko (pri verzii Pro až 128 GB). Nechýba NFC čip a veľká 5 180 mAh batéria. Model Doogee S61 si taktiež môžete kúpiť na Aliexpresse za 134 €.

Viac sa o novinkách dozviete na webe výrobcu.

V spolupráci so spoločnosťou Doogee.