Úvod Zariadenia Špička na trhu: Vysávače JIMMY ničia konkurenciu. Tieto kúsky Slováci kupujú najčastejšie!

Špička na trhu: Vysávače JIMMY ničia konkurenciu. Tieto kúsky Slováci kupujú najčastejšie!

JIMMY má dvojicu perfektných vysávačov. Pozreli sme sa na to, čo ponúkajú.

0

JIMMY je spoločnosť, ktorá sa preslávila hlavne zariadeniami určenými do domácnosti. Za niekoľko rokov svoje modely zdokonalila a optimalizovala, aby ich dokázala ponúknuť za čo najlepšiu cenu. V rozmachu jej pomohla aj ďalšia čínska spoločnosť – Xiaomi – ktorá do firmy investovala.

Práve tyčové vysávače radíme medzi tie najužitočnejšie. Svoje miesto by si určite našli v každej jednej domácnosti. Modely H8, a JV85 pritom ponúkajú všetko, čo sa inžinieri firmy JIMMY naučili.

Na vysávače JIMMY práve spustil akciu obchod Geekbuying, ktorý momentálne oslavuje 10. narodeniny. No a o tom, že sú ceny naozaj vynikajúce, svedčia aj vysávače JIMMY H8 a JV85, ktoré obchod predáva vo výraznej zľave. Veď posúďte sami.

JIMMY H8
JIMMY H8

JIMMY H8: Najlepší pomer ceny a výkonu

🛒 Cena: 129 € | 🎫 Kupón: JIMMYH8S | 🚚 Poštovné: Zadarmo kuriérom

JIMMY H8 patrí medzi najlacnejšie tyčové vysávače, ktoré spĺňajú kvalitu, ktorú by ste od moderného vysávača mohli očakávať. Poháňa ho 500 W motor so sacou silou 160 AW (25 000 Pa), čo je dosť na to, aby ste s ním povysávali nielen tvrdé podlahy, ale aj koberce.

JIMMY H8
JIMMY H8

Veľmi príjemne budete prekvapení aj z výdrže. Xiaomi vďaka siedmim 2 500 batériám avizuje až 60 minút vysávania na jedno nabitie. Závisí to však samozrejme od toho, aký režim si zvolíte. Ak ten najvyšší, výdrž sa môže kľudne znížiť na 15 minút.

Podobne ako najdrahšie modely, aj H8 má nový režim Auto, ktorý dokáže automaticky zistiť či vysávate plávajúcu podlahu alebo koberec a podľa toho upraví výkon. Nechýba mu ani displej, na ktorom sa zobrazujú základné informácie o batérii a aktuálne zvolenom režime.

JIMMY H8
JIMMY H8

V balení si okrem vysávača nájdete batériu, nabíjačku na batériu, kábel, držiak (na navŕtanie), kovovú tyč, dva typy hubíc dva nadstavce pre ťažšie prístupné miesta. Za 129 € je toho viac než dosť.

Xiaomi JIMMY H8 si môžete kúpiť v obchode Geekbuying. Obchod vám vysávač zašle zo svojho poľského skladu kuriérom. To znamená, že vám domov príde rýchlo a bez nutnosti čokoľvek doplácať.

JIMMY JV85
JIMMY JV85

JIMMY JV85: Ľahký a aj tak výkonný

 🛒 Cena: 142 € | 🎫 Kupón: JIMMYJV85 | 🚚 Poštovné: Zadarmo

Hlavným ťahúňom JIMMY JV85 je jeho obrovský výkon. Jeho 500 W brushless/striedavý motor dokáže vyvinúť saciu silu až 185 AW.

Xiaomi si výkon uvedomuje, preto do konštrukcie vložil batériu s dostatočne vysokou kapacitou na to, aby novým majiteľom ponúkol maximálnu výdrž až 60 minút bez hubice a 50 minút s hubicou.

JIMMY JV85
JIMMY JV85

Súčasťou konštrukcie zariadenia je aj LED displej, na ktorom sa zobrazuje aktuálny stav batérie a aktuálne zvolený režim. Režimov je hneď viac, vybrať si môžete podľa toho, či vysávate len malé nečistoty alebo či potrebujete vyšší výkon (napríklad pri vysávaní koberca).

JIMMY JV85
JIMMY JV85

Ak by ste chceli vysávanie kombinovať so zmývaním, Xiaomi má k dispozícii aj verziu so vstavaným mopom. Vysávač tak zároveň podlahu vysáva aj zmýva. Kúpiť si ju môžete za 142 €.