Úvod Novinky POZOR: Používaš tento Windows?! Končí mu podpora, upgrade môžeš spraviť za 6...

POZOR: Používaš tento Windows?! Končí mu podpora, upgrade môžeš spraviť za 6 €!

Od 10. januára budúceho roku skončí podpora pre Windows 8.1. Tí, ktorí ho používajú by mali spraviť upgrade čím skôr.

9

Podľa dostupných informácií má už onedlho skončiť podpora pre jeden z najobľúbenejších operačných systémov pre notebooky a počítače. Už 10. januára 2023 má totiž Microsoft úplne odrezať Windows 8.1 od akejkoľvek podpory. Ide o podobný ortieľ, akým prešiel mimoriadne populárny Windows 7.

Spoločnosť hovorí, že aktuálne neponúka bezplatný spôsob, ako prejsť z Windows 8.1 na najmodernejší Windows 10 a Windows 11. Nemusíte sa však báť. Našli sme spôsob, ako ho získať za naozaj nízku cenu. Veď sa presvedčte sami.

Foto: Keysworlds

Windows 10: Namiesto 150 eur len 6 eur

Microsoft oficiálne predáva Windows 10 za cenu od 150 € do 250 €, čo teda vôbec nie je málo. Dobrou správou je, že sa dajú originálne licencie zakúpiť výrazne lacnejšie. Windows 10 Pro v obchode Kesyworlds stojí len 7,48 € a ak si ho chcete kúpiť pre 2 PC alebo notebooky, tak dokonca len 6,18 €. No a tá najlepšia správa – z Windows 10 ponúka Microsoft prechod na Windows 11 úplne zadarmo!

Foto: Microsoft

Office 2021: Takto ho získaš za 13 €

Ak používate zastaranú verziu kancelárskych programov (Word, Excel, Powerpoint a ďalšie), obchod Keysworlds má perfektnú správu. Namiesto ceny vyše 400 € za kompletný balíček môžete získať najnovší Office 2021 Pro za 24,99 €, resp. len za 13,19 €, ak si kúpite 5 licencií naraz. To sa môže hodiť napríklad vtedy, ak sa poskladáte s kamarátmi alebo rodinou a spravíte si upgrade na niekoľkých počítačoch.

Foto: Microsoft

Kombinácia sa oplatí

V prípade, ak máte starší notebook či počítač alebo si konečne skladáte nový, kúpiť si môžete kombináciu Windowsu a Office, ktorá vám ušetrí nielen čas, ale aj peniaze. Zvoliť si môžete z niekoľkých predkonfigurovaných dvojičiek. Preferovať môžete najnovší Windows, no vystačíte si so staršou verziou Officu alebo práve naopak, chcete Windows 10 ale potrebujete najnovšiu verziu Officu.

V tomto prípade nezabudnite použiť kupón EKW58, ktorý vám aktivuje 58 % zľavu.

Foto: Ashampoo

Vylepši svoj PC a Mac

Keysworlds okrem operačných systémov predáva aj šikovné nástroje pre počítač, ktoré zabezpečia hladký chod a zabezpečenie systému. Potešiť vás môže aj perfektný program pre úpravu fotografií.

>>>Zobraziť viac

Rýchlosť, cena a 100 % hodnotenie

Keysworlds je overený obchodník, ktorý sa špecializuje na predaje CD kľúčov a licencií pre rôzny softvér. Po zaplatení vám bude licencie doručená na vami zadaný e-mailový účet do niekoľkých minút.

V prípade, že by ste počas objednávania alebo po zadaní objednávky narazili na problém, neváhajte kontaktovať podporu obchodu na emailovej adrese service@keysworlds.com, ktorá vám rada pomôže. K dispozícii je 24/7. Obchod ponúka garanciu spokojnosti, vďaka ktorej sa ani jeden zo zázkazníkov nemusí obávať o svoje peniaze. Ak nebudete spokojní, obchod problém veľmi rýchlo vyrieši.