Úvod Zariadenia Ideál do mesta: Tento elektrický bicykel má 400 W motor a dojazd...

Ideál do mesta: Tento elektrický bicykel má 400 W motor a dojazd 100 km. Objednali si ho už stovky Slovákov!

Elektrické bicykle sú na leto ako stvorené. Tieto 2 kúsky sú priam ideálne!

0

Leto je definitívne tu, čo predstavuje absolútne ideálny čas na vytiahnutie bicyklov a kolobežiek. Tých je na Slovensku čoraz viac, čo značí, že pohodlne sa chce voziť čoraz viac ľudí. V súčasnej dobe sa do veľmi lákavej zľavy dostal elektrický moped Niubility B14, ktorý v sebe skrýva jedno prekvapenie za druhým. Čo všetko ponúka? Je toho naozaj veľa.

Niubility B14: Čo všetko ponúka?

🛒 Cena: 599,99 € | 🚚 Poštovné do SR: Zadarmo

Elektrické mopedy sú väčšie ako elektrické kolobežky, vďaka čomu lepšie zvládajú prejazd po nerovnom teréne a zároveň ponúkajú vyššiu výdrž na jedno nabitie a elektrickými bicyklami, v porovnaní s ktorými sú zas výrazne spratnejšie. Niubility B14 si z oboch táborov zobral len to najlepšie a skombinoval to do jedného veľmi lákavého balenia.

Vďaka elektrickému motoru s výkonom 400 W dokáže moped dosiahnuť rýchlosť 25 km/h (legálny limit) a problém nebude mať ani s 25 ° stúpaním. S motorom veľmi blízko spolupracuje 15 Ah batéria, ktorá vás na čisto elektrický režim odvezie 60 km, pri kombinovanom režime dojazd stúpne dokonca až na 100 km.

Výrobca si okrem výkonu motora a kapacity batérie dal záležať aj na konštrukcii, ktorá je mimoriadne odolná. Vyrobená je zo zliatiny hliníka, takže šasi ostáva pri odolnosti aj mimoriadne ľahká. Spolu s batériami váži stále zvládnuteľných 26,5 kilogramu. Moped na dĺžku meria 122 cm, na výšku 108 cm. Po zložení však môžete počítať s dĺžkou len 71 cm a výškou 64 cm.

Niubility B14 má vo výbave aj veľmi dobre vyladené tlmiče, ktoré pomáhajú vyrovnať nerovnosti, cez ktoré prejdete na 14-palcových kolesách. Celkovo tak získate veľmi pohodlný spôsob, akým cestovať nielen po meste, ale kľudne aj po lesných cestičkách.

No a to najdôležitejšie na záver – Niubility B14 sa momentálne predáva z pôvodných 799,99 € za výrazne lákavejších 599,99 € s poštovným do SR zadarmo. Ak teda na leto ešte nemáte vyriešený odvoz, teraz je tá pravá chvíľa. Benzín a nafta za takmer 2 €/liter totiž vôbec neznejú ako lákavá predstava.