Úvod Zariadenia HiFuture OlymBuds 2: Tieto bezdrôtové slúchadlá stoja len 35 €, hrajú fantasticky!

HiFuture OlymBuds 2: Tieto bezdrôtové slúchadlá stoja len 35 €, hrajú fantasticky!

JIMMY má dvojicu vysávačov, ktoré len ťažko hľadajú konkurenciu.

0

Ak sa aktuálne obzeráte po bezdrôtových slúchadlách, ktoré kombinujú elegantný dizajn, poriadnu výdrž a schopnosť vydržať aj v náročnejších podmienkach, rozhodne aspoň popremýšľajte nad OlymBuds 2. Tie si teraz dokonca môžete prostredníctvom obchodu HiFuture zadovážiť vo fantastickej zľave.

HiFuture OlymBuds 2

🛒 Cena: 35,17 € | 🎫 Kupón: HIOLYMBUDS | 🚚 Poštovné: Zadarmo

Dizajn, aký sa len tak nevidí

Slúchadlá HiFuture OlymBuds 2 sú po dizajnovej stránke spracované veľmi šikovne a atraktívne. Telo nabíjacieho puzdra sa ťahá do výšky, podobne ako pri AirPods od Apple, vďaka čomu dokážu poskytnúť útočisko skrytému displeju zobrazujúcemu aktuálny stav batérie. Tento displej sa rozsvieti len po otvorení puzdra, čiže sa nemusíte báť, že by vás stál nejaké tie percentá energie navyše.

Čo sa týka samotných slúchadiel, sú navrhnuté tak, aby boli v uchu prakticky neviditeľné. Gumená koncovka je mierne zakrivená, čo zaručuje pohodlné a stabilné používanie, a to aj pri fyzicky náročnejších aktivitách.

Ďalšou dôležitou črtou konštrukcie je aj odolnosť. Slúchadlá sa chvália certifikáciou IPX5, vďaka čomu dokážu odolať striekajúcej vode. Nabíjacie puzdro meria 44 x 55,92 x 30 mm a váži 34 g, slúchadlá merajú 26 x 15 x 23 mm, pričom každé váži 3,9 g. Aj napriek tomu však dokážu akomodovať dva mikrofóny MEMS pre maximalizáciu kvality počas telefónatov a videohovorov.

Poriadny výkon aj výdrž

Presuňme sa k výkonu a všeobecnej funkcionalite. Medzi hlavné prednosti slúchadiel nepochybne patrí 360° basové ozvučenie, ktoré premieňa počúvanie hudby na umelecký zážitok. Pomerne slušný aj samotný čistý výkon, ktorý sa šplhá na úroveň 3 mW.

Používanie HiFuture OlymBuds 2 ďalej spríjemňuje podpora pre ovládanie dotykom, Bluetooth 5.3 či Instant Pairing Technology, vďaka čomu možno rátať s rýchlym a stabilným pripojením k zdroju audia, od ktorého sa môžete v otvorenom priestore vzdialiť na až 10 m.

Samozrejme, pod kvalitatívnu stránku slúchadiel sa veľkým písmom podpisuje aj výkonný čipset či podpora pre Advanced Audio Coding (AAC) a SBS, čo je kodek audiopásma zabezpečujúci prenos potrebných dát do Bluetooth slúchadiel a reproduktorov.

V neposlednom rade nemôžeme zabudnúť na batériu, ktorá ponúka dostatok šťavy na až 30 hodín počúvania, ak rátame aj puzdro. Slúchadlá ako také dokážu na jedno nabitie vydržať až 6 hodín počúvania hudby či 4 hodiny telefonovania. V takzvanom standby režime pritom dokážu za použitia puzdra vydržať až 30 dní. Nechýba pritom ani podpora pre rýchle nabíjanie, pričom samotný proces nezaberie viac ako 2 hodiny.

Treba však poznamenať, že slúchadlám chýba podpora pre potláčanie okolitého hluku (ANC), čo je jeden z dôvodov, prečo dokážu vydržať tak dlho.

Teraz v skvelej zľave

Slúchadlá HiFuture OlymBuds 2 si môžete zadovážiť prostredníctvom obchodu HiFuture, a to dokonca vo fantastickej zľave pri použití kupónu HIOLYMBUDS. Namiesto pôvodných 64,37 € ich teraz máte možnosť získať len za 35,17 €. Poštovné je zadarmo, pričom získate aj 30-dňovú záruku vrátenia peňazí, ak s produktom nebudete spokojní.

V spolupráci s HiFuture.