Úvod Zariadenia HiFuture FlyBuds Pro: Potláčanie okolitého hluku za 30 €?! Toto sa len...

HiFuture FlyBuds Pro: Potláčanie okolitého hluku za 30 €?! Toto sa len tak často nevidí

1

Internetový obchod HiFuture dáva do pozornosti ďalší skvelý produkt, ktorý sa okrem iného vyznačuje aj veľmi lákavou cenovkou. Reč je o slúchadlách FlyBuds Pro, ktoré sa vedia pochváliť napríklad aktívnym potláčaním okolitého hluku (ANC), ergonomickým dizajnom, až štyrmi mikrofónmi a dlhou výdržou batérie.

Zdroj: HiFuture

HiFuture FlyBuds Pro

🛒 Cena: 30,80 € |🎫 Kupón: HIFLYPRO |🚚 Poštovné: Zadarmo

Dizajn, ktorý padne do oka i do ucha

Slúchadlá HiFuture FlyBuds Pro prichádzajú v atraktívnom vizuálnom prevedení s podlhovastým koncom pre lepší úchop a dosah zakomponovaných MEMS mikrofónov. Všimnúť si možno aj značného zakrivenia gumených štuplov, ktoré tak elegantne padnú do ucha a udržia sa v ňom aj pri intenzívnejších pohybových aktivitách. Vkladajú sa do kompaktného oválneho puzdra, ktoré môžete strčiť aj do vrecka, nakoľko meria 56,7 x 51,2 x 31,15 milimetra a váži len 37,5 gramu.

Čo sa týka samotných slúchadiel, tie merajú 39,3 x 16,8 milimetra a vážia po 5 gramov. Dokopy tak aj s nabíjacím púzdrom vážia 47,5 gramu. V rámci dostupných farebných kombinácií možno rátať s čiernym, bielym a ružovým prevedením.

V neposlednom rade netreba zabudnúť na certifikáciu IPX5, ktorá zaručuje odolnosť voči striekajúcej vode.

Zdroj: HiFuture

Kvalitný a čistý zvuk je zárukou

Ďalším veľkým lákadlom slúchadiel HiFuture FlyBuds Pro je podpora pre aktívne potláčanie okolitého hluku (ANC). Táto technológia dokáže efektívne filtrovať zvuky produkované vaším okolím, vďaka čomu sa môžete lepšie sústrediť na práve počúvané skladby či podcasty. Vyzdvihnúť treba aj grafitom inšpirované meniče, ktoré poskytujú bohatý, čistý a presný zvuk s jemnými basmi.

Okrem počúvania však slúchadlá môžete využiť aj na telefonovanie či uskutočňovanie videohovorov. Každé slúchadlo je na vrchnej i spodnej časti vybavené kvalitným mikrofónom, ktorý dokáže precízne identifikovať váš hlas, čo nepochybne ocení aj osoba na druhej strane.

Spoľahlivej reprodukcii zvuku ďalej pomáha aj čipset JL6976D8 či podpora pre konektivitu Bluetooth 5.3. A čo sa týka dosahu, vo voľnom priestore sa môžete od spárovaného a pripojeného zariadenia vzdialiť až na 10 metrov.

Zdroj: HiFuture

Počúvajte hodiny, nabíjajte minúty

HiFuture FlyBuds Pro sa ďalej môžu pochváliť pomerne solídnou výdržou. Na jedno nabitie dokážu prehrávať vaše obľúbené audio po dobu 4 hodín, pričom nabíjacie puzdro dokáže poskytnúť šťavu na celkovo až 16 hodín používania. Proces nabíjania je pritom veľmi rýchly, pričom v prípade puzdra prebieha prostredníctvom USB-C portu.

Zdroj: HiFuture

Ovládanie dotykom

Na záver musíme spomenúť aj podporu pre ovládanie dotykom. V závislosti od toho, či prstom po slúchadle len ťuknete alebo ho podržíte, dokážu slúchadlá vykonať určitú interakciu, ako napríklad zodvihnúť hovor či prepnúť práve prehrávanú skladbu.

Zľava, aká sa len tak nevidí

Slúchadlá FlyBuds Pro si môžete prostredníctvom obchodu HiFuture zadovážiť už dnes, a to za fantastickú cenu len 30,80 € pri použití kupónu HIFLYPRO. Poštovné je úplne zadarmo a k dispozícii je aj garancia vrátenia peňazí.

V spolupráci s HiFuture.