Úvod Zariadenia Elektrobicykel pre všetkých: Tento model si obľúbili stovky ľudí, na 1 nabitie...

Elektrobicykel pre všetkých: Tento model si obľúbili stovky ľudí, na 1 nabitie prejde 80 km!

Bicykel Samebike MY-SM26 kombinuje vynikajúci dojazd, výkon a spracovanie s cenou, ktorá sa tak často nevidí.

0

Už nejaký čas sledujeme kolóny cyklistov, ktorí pod páliacim slnkom usilovne zbierajú kilometre. V čom je táto cyklistická sezóna iná v porovnaní s predchádzajúcimi? Na prvý pohľad sa veľmi nelíši, ale na mestských, vidieckych a horských cestách stretávame čoraz viac elektrických bicyklov a cyklistov.

Elektrobicykle a požičiavanie bicyklov zavádza aj čoraz viac obcí. Vďaka rýchlemu rozvoju elektrického pohonu majú spotrebitelia pri kúpe elektrických bicyklov viac možností ako kedykoľvek predtým. Medzi všetkými týmito možnosťami je aj elektrický bicykel Samebike MY-SM26, ktorý sme v čase písania tohto článku našli na TOMTO ODKAZE za výhodnú cenu 789,99 EUR. Stačí použiť kupón CCM26.

Samebike MY-SM26

🛒 Cena: 789,99 € | 🎫 Kupón: CCM26 | 🚚 Poštovné do SR: Zadarmo

Elektrický bicykel Samebike MY-SM26 vyniká v niekoľkých smeroch. Začnime tým najzákladnejším – batériou a motorom. Pri jazde na bicykli vám s pohonom pomôže motor s príkonom 350 W, ktorý vás mestskými či lesnými cestičkami dokáže hnať rýchlosťou až 30 kilometrov za hodinu.

O energiu sa naopak postará 8 Ah batéria, ktorá je schopná bicykel poháňať až 40 kilometrov pri čisto elektrickom režime a približne 80 kilometrov v pomocnom režime, v ktorom bicyklu pomáhate aj vy.

Batéria aj motor sú umiestnené v robustnej konštrukcii zo zliatiny hliníka, ktorá poskytuje vynikajúcu odolnosť a nosnosť až 150 kilogramov. To musí byť dosť aj pre tých, povedzme, priestorovo výraznejších ľudí.

LED svetlá, kotúčové brzdy aj LCD displej

Počas jazdy budete mať k dispozícii štyri režimy asistencie: čisto elektrický, asistenčný, bez elektrického pohonu a režim na tlačenie bicykla. Na riadidlách je umiestnený LCD displej, ktorý poskytuje presný prehľad o každej ceste: rýchlosť, stav batérie, prejdenú vzdialenosť, režim jazdy a dokonca aj diagnostiku porúch.

Vpredu nájdete odpruženú vidlicu, ktorá znižuje otrasy a dobre reaguje na náhle zmeny na ceste. O bezpečnosť sa starajú mimoriadne jasné LED svetlomety a dvojité kotúčové brzdy vpredu aj vzadu.

Elektrický bicykel Samebike je vhodný na jazdu v meste, krátke výlety, nákupy, každodenné používanie, dochádzanie do práce či školy a mnoho ďalších scenárov. Viac informácií nájdete na tomto odkaze, kde si môžete pozrieť presnú cenu, spôsob dopravy a ďalšie možnosti nákupu.

V čase písania tohto článku vám bicykel obchod CAFAGO doručí z európskeho skladu zadarmo. Nemusíte sa tak obávať doplácania akýchkoľvek poplatkov. Bicykel vám obchod doručí do niekoľkých pracovných dní. Zväčša však treba počítať s 3-5 pracovnými dňami.

V spolupráci so spoločnosťou CAFAGO.