Úvod Zariadenia HiFuture FutureFit Ultra: Neuveríš, aké dobré môžu byť smart hodinky za 44...

HiFuture FutureFit Ultra: Neuveríš, aké dobré môžu byť smart hodinky za 44 €!

1
Smartwatch patria medzi najužitočnejšie doplnky pre každodenný život moderného človeka. Dokážu nielen ukazovať čas, ale aj upozorňovať na obdržané správy či prichádzajúce telefonáty. Samozrejme, kapacít ponúkajú omnoho viac, pričom všeobecne platí, že čím viac funkcií vyžadujete, tým viac zaplatíte. Nie vždy však tomu tak musí byť. Exemplárnym príkladom sú inteligentné hodinky FutureFit Ultra, ktoré si môžete zadovážiť prostredníctvom e-shopu HiFuture.
Zdroj: HiFuture

FutureFit Ultra

🛒 Cena: 44,87 € | 🎫 Kupón: NNNULTRA | 🚚 Poštovné: Zadarmo Hodinky FutureFit Ultra sa vyznačujú štýlovým dizajnom s akýmsi nádychom elegancie. Nie sú okrúhle, no zase ani hranaté. Tvarom pripomínajú zaoblený obdĺžnik, ktorý je vyrobený z kvalitnej hliníkovej zliatiny. Po konštrukčnej stránke tak možno rátať s veľmi slušnou odolnosťou, a teda sa hodinky nemusíte báť nosiť ani do náročnejších podmienok.
Zdroj: HiFuture
Telo vrhá robustný dojem aj napriek tomu, že je tenké len 9,3 mm. Výrobca nezabudol dokonca ani na certifikáciu IP68, čiže odolnosť voči vode a prachu. Ponoriť sa s nimi možno do hĺbky max 30 metrov (3 ATM). Hlavnú úlohu pri FutureFit Ultra zohráva 1,65-palcový AMOLED displej s ostrým rozlíšením 348 x 442 pixelov a taktiež veľmi slušným pozorovacím uhlom, konkrétne až 178°. Okrem toho sa vyznačuje prvotriednym kontrastom, silnou svietivosťou, kvalitnou reprodukciou farieb a taktiež funkciou always-on, vďaka ktorej budete mať vždy rýchly a komfortný prehľad o čase.
Zdroj: HiFuture
Pod displejom sa nachádza 280 mAh batéria, ktorá podľa výrobcu dokáže pri bežnom používaní vydržať okolo 7 dní, v standby režime dokonca 15. Ak si to spriemerujeme, FutureFit Ultra stačí nabíjať približne raz za 10 dní. Samozrejme, neboli by to poriadne smartwatch, keby výrobca do systému nezabudoval kopu užitočných funkcií. FutureFit Ultra sa vyznačujú veľmi presným monitorovaním srdcového tepu, ktorý fičí nepretržite. Presnosť bola porovnávaná s hrudným pásom Polar H10 (viď. nižšie).
(Červená – FutureFit Ultra | Modrá – Polar H10 | Zelená – rozdiel)
Senzory na hodinkách dokážu ďalej efektívne monitorovať aj saturáciu krvi kyslíkom, spánok či kroky. Čo sa týka športových režimov, hodinky zvládnu zaznamenať beh, chôdzu, turistiku, točenie sa, bicyklovanie, plávanie, jógu, basketball, lezenie po lane a mnohé ďalšie. Čo sa týka kompatibility, FutureFit Ultra možno spárovať so zariadeniami bežiacimi na Android 5.0 (a vyššie) alebo iOS 10.0 (a vyššie). Žiaľ, nie sú dostupné v slovenskom jazyku, no za to je k dispozícii čeština, s ktorou by väčšina nemala mať problém. Aplikácia FitCloudPro obsahujúca všetky potrebné údaje, ktoré hodinky sledujú a zaznamenávajú, je však dostupná aj v slovenčine. A čo cena? FutureFit Ultra si môžete už dnes zadovážiť prostredníctvom obchodu HiFuture, a to len za 44,87 € po použití kupónu NNNULTRA. Daň je zahrnutá, poštovné neplatíte a navyše dostanete 6-mesačnú záruku. V spolupráci s HiFuture