Úvod Zariadenia Z tohto bude hotový každý kutil: Gravírovačka s neprekonateľnou cenou a dopravou...

Z tohto bude hotový každý kutil: Gravírovačka s neprekonateľnou cenou a dopravou zadarmo!

0
Na internete sa nachádza obrovské množstvo rôznych gravírovacích strojov, no model LC400 Pro 50W jednoznačne patrí medzi tie najzaujímavejšie. Kombinuje totiž fantastický dizajn, kvalitu spracovania, kvalitu práce a atraktívnu cenu, aká sa len tak často nevidí.

LC400 Pro 50 W

🛒 Cena: 185,99 € | Poštovné do SR: Zadarmo Zariadenie ponúka pracovnú plochu o rozmeroch 400 x 400 mm a technológiu pre automatické nastavenie výšky laserovej hlavy, vďaka čomu dosiahnete žiadaný výsledok zakaždým, keď to budete potrebovať. Poteší aj podpora pre rôzne materiály. Pracovať tak môžete s drevom, plastami, gumami, papierom, kožou a podobne.
Gravírovací stroj má kovovú konštrukciu, vďaka čomu je odolný, pevný a čo je azda najdôležitejšie – stabilný. Dobrou správou je aj fakt, že domov vám príde takmer celý poskladaný. Postačí vám len 10 minút a môžete pracovať. Tešiť sa, okrem iného, môžete aj na podporu všetkých dôležitých programov, ako napríklad LaserGRBL, LightBurn, Benbox či GrblController, a to nielen na Windowse, ale aj na MacOS.
Vďaka použitiu kvalitných súčiastok dokáže LC400 Pro pracovať s presnosťou 0,01 mm, vďaka čomu dokáže do materiálu vygravírovať aj tie najjemnejšie detaily. No a to najlepšie na záver. LC400 Pro 50 W si až do konca mája môžete kúpiť len za 185,99 €, čo je najnižšia cena, akú sa nám podarilo nájsť kdekoľvek na internete. Zariadenie vám domov príde z nemeckého skladu, čo znamená, že balíček sa už nachádza v Európe, prešiel colnou kontrolou a je pripravený na okamžité doručenie bez zbytočných papierovačiek. V spolupráci s CAFAGO.