Úvod Zariadenia Eleglide T1 je absolútna novinka: Uvezie aj 120 kg, má dojazd fantastických...

Eleglide T1 je absolútna novinka: Uvezie aj 120 kg, má dojazd fantastických 100 km!

Využite parádnu zľavu a pripravte sa na sezónu!

9

Eleglide T1 je elektrický horský bicykel so ohromnou výbavou za cenu, ktorú by ste možno nečakali. Využiť môžete aj uvádzaciu akciu, ktorá prekonáva všetku konkurenciu.

Na trh prichádzajú dva úplne nové elektrické bicykle. Predávať sa začnú 31. mája, no objednať si ich môžete už dnes a navyše môžete využiť fantastickú uvádzaciu zľavu, ktorá nemá obdoby.

Eleglide T1

🛒 Cena: 894,99 € | 🎫 Kupón: 6APM60US | 🚚 Poštovné do SR: Zadarmo

Eleglide T1 je horský bicykel s elektrickým motorom, ktorý dokáže azda všetko. Jazdiť na ňom samozrejme môžete ako na úplne bežnom bicykli, no ak si budete chcieť uľahčiť prácu, zapojiť môžete elektromotor a vyrazíte.

V jeho konštrukcii sa nachádza elektrický motor s výkonom 250 W (najviac, čo povoľuje EÚ), ktorý dokáže zrýchliť na 25 km/h (opäť, na najvyššiu povolenú rýchlosť). Bicykel poháňa vymeniteľná 450 Wh lítium-iónová batéria, s ktorou môžete na jedno nabitie jazdiť až 100 km!

Samozrejmosťou sú veľké 27,5-palcové CST pneumatiky vhodné nielen do mesta, ale aj na nespevnené povrchy, ako napríklad na lesné cestičky či lúku.

K dispozícii budete mať aj 7-stupňový systém SHIMANO, ktorý vám umožní jazdiť pohodlne nielen na čisto elektrický pohon, ale aj na kombinovanú jazdu. Poteší tiež hydraulická vidlica, ktorú môžete zamknúť na rovných cestách a odomknúť pri jazde po nerovnostiach.

Tešiť sa tiež môžete na LCD displej, na ktorom sa vám zobrazia všetky potrebné informácie o jazde – aktuálna rýchlosť, dojazd či aktuálne zaradený rýchlostný stupeň. Tých je celkom 5 rozdelených podľa maximálnej rýchlosti (12, 16, 20, 23 a 25 km/h).

Bicykel vďaka konštrukcii zo zliatiny hliníka uvezie pasažierov vážiacich do 120 kilogramov, má certifikáciu IPX4 a váži 26 kilogramov. Obchod Geekbuying, ktorý ho predáva, vám ho doručí do niekoľkých pracovných dní. Elektrobicykel sa už totiž nachádza v Európskej únii a má všetky potrebné papiere na to, aby ste nemuseli doplácať čokoľvek navyše.

Ak sa vám páči, nezabudnite použiť kupón 6APM60US, ktorý zníži cenu na 894,99 €. Eleglide predáva aj ďalšie trekkingové bicykle. Všetky pokope nájdete v tomto odkaze!