Úvod Novinky Z PEKLA ŠTASTIE: 18-ročného mladíka trafila guľka do hlavy. Život mu zachránili...

Z PEKLA ŠTASTIE: 18-ročného mladíka trafila guľka do hlavy. Život mu zachránili herné slúchadlá!

2
Kvalitné slúchadlá nemusia svojmu majiteľovi zabezpečiť iba pohlcujúci zážitok z počúvania hudby alebo sledovania filmov. Môžu mu dokonca zachrániť život, ako ukazuje príbeh 18-ročného mladíka z kalifornského mesta Torrance. Ako opísal, v stredu ráno mu do izby vletel cez okno zablúdený projektil, ktorý ho trafil do hlavy. Našťastie mal nasadené slúchadlá, ktoré guľku odklonili, vďaka čomu neutrpel žiadne zranenia. Projektil následne trafil stenu a skončil na neustlanej posteli. Tínedžer sa so svojím zážitkom podelil na komunitnej sieti Reddit, kde vystupuje pod prezývkou Enough_Dance_956. Svoje tvrdenia podporil fotografiami, ktoré zobrazujú prestrelené okno, poškodenie náhlavnej časti slúchadiel, ako aj guľku samotnú ležiacu na posteli. Mladík ju podľa vlastných slov nechal na mieste až do príchodu polície. Ako objasnil jeden z diskutujúcich, tínedžer používal pôvodný model slúchadiel Razen Kraken.
sluchadla
Zdroj: Reddit / Enough_Dance_956
Celá story je vyrozprávaná po častiach v diskusnom vlákne, guľka údajne priletela z vedľajšej mestskej časti, prípadne ulice, kde ju niekto mohol vystreliť napríklad do vzduchu. Nie je však známe, kto ani prečo strieľal. Enough_Dance_956, samozrejme, kvalitu slúchadiel ocenil, čo sa mu uprieť nedá, keďže mu vraj zachránili život. Výrobca na jeho príspevok zareagoval a ponúkol sa, že mu daruje nové slúchadlá. Ten ich však odmietol s tým, že chcel spoločnosti Razer len vyjadriť vďaku.
razer
Zdroj: Reddit / Enough_Dance_956
Prirodzene, príbeh vzbudil na fóre Reddit pozornosť, vyslúžil si množstvo súcitných a podporných komentárov. Objavili sa však aj skeptické reakcie, ktoré tvrdenia či pravosť fotografií spochybňujú.