Úvod Zariadenia ŠIALENOSŤ Z ČÍNY: Tento bicykel má TOP dizajn, 1000W výkon a cenu,...

ŠIALENOSŤ Z ČÍNY: Tento bicykel má TOP dizajn, 1000W výkon a cenu, z ktorej odpadnete!

Elektrický, výkonný a extrémne štýlový. Taký je nový BEZIOR XF001!

20
Jar je oficiálne tu a spolu s jej príchodom sa otvárajú možnosti trávenia času mimo domu či bytu. Ľudia teplejšie slnečné lúče využívajú okamžite, na cestách sa už teraz premávajú na kolobežkách alebo elektrických bicyklov. Ak sa k nim chceš pridať tiež, možno sa ti zapáči BEZIOR XF001 s fantastickým dizajnom, ohromným výkonom a parádnou výdržou.
BEZIOR XF001

BEZIOR XF001: Retro dizajn, moderný pohon

🛒 Cena: 1 299 € | 🚚 Poštovné do SR: Zadarmo BEZIOR XF001 najviac určite zaujme hlavne svojim dizajnom. Ten pripomína historické motorky, ktoré boli, sú a vždy budú veľmi trendy. Dizajn však nie je všetko. Bicykel je vybavený výkonným 1 000 W motorom poháňajúcim zadné koleso.
BEZIOR XF001
Vďaka tomu dokáže bicykel vyvinúť rýchlosť až 45 km/h a zdolať stúpanie do 25 °. Vzhľadom na schopnosť dosiahnuť vyššie rýchlosti je vhodný pre dospelé osoby, ktoré môžu vážiť až 120 kg. Presne toľko totiž unesie robustná konštrukcia z hliníku. Zelené šasi dopĺňa mäkké sedadlo v hnedom prevedení a dve 20“ pneumatiky, ktoré sú široké až 4“. Určené sú pre jazdu po nerovnostiach či už v lese alebo po lúke. Nebojte sa, nestratia sa aj v jazde po meste, počas ktorej vám dodajú vyššiu priľnavosť a istotu z jazdy.
BEZIOR XF001

Dojazd, konštrukcia a cena

Vstavaná 12,5 Ah batéria dokáže na čisto elektrickú jazdu poslúžiť na vzdialenosť 35 – 37 kilometrov. Ak sem-tam zaberiete aj vy, dojazd sa zvýši na slušných 45 kilometrov. To je pre mestskú jazdu a výjazdy na lesné cestičky viac než slušné. Nechýba pritom ani krytie IP54, vďaka ktorému sa nemusíte obávať jarnej či letnej prehánky.
BEZIOR XF001
Veľmi zaujímavo vyzerá aj predné svetlo prekryté mrežou, ktoré tak skvele dopĺňa celkovú estetiku bicykla. Naozaj, BEZIOR XF001 vyzerá spomedzi všetkých elektrických bicyklov najunikátnejšie. No a vďaka dlhému sedadlu sa na bicykel pohodlne zmestia aj dvaja pasažieri, čo je ďalším malým bonusom. Ak sa vám BEZIOR XF001 zapáčil tak, ako nám, objednať si ho môžete v obchode CAFAGO, ktorý vám ho na Slovensku prepraví bezplatne do niekoľkých dní. My sme tak už spravili! Cena BEZIOR XF001 sa bude do 30. apríla držať na úrovni 1 299 €, následne stúpne.