Úvod Zaujímavosti POZOR: Hrozí nebezpečenstvo a treba konať. Je tu riešenie, dočasne ZADARMO!

POZOR: Hrozí nebezpečenstvo a treba konať. Je tu riešenie, dočasne ZADARMO!

0
Operačný systém Windows je základom pre drvivú väčšinu počítačov a notebookov predávaných na Slovensku. Je tu však jeden malý problém. Ak si počítač skladáte alebo máte staršiu zostavu, ktorú potrebujete aktualizovať na novší Windows, narazíte na vysokú cenu, ktorú si zaň Microsoft bežne pýta. Obchod GoDeal24 momentálne spustil perfektnú akciu, vďaka ktorej môžete získať licenciu na Windows 10 Pro len za 7,24 € a ak si chcete kúpiť licencie pre 2 počítače, zaplatíte ešte menej. Dve licencie totiž stoja len 11,14 €, čo na jednu licenciu vychádza len 5,57 €. No a aby toho nebolo málo, oveľa lacnejšie sa predáva aj absolútna novinka, Windows 11, ktorý stojí len 15,14 €. Ďalším extrémne dôležitým doplnkom pre každý počítač je aj Microsoft Office. V dobe, keď sme takmer všetci okúsili prácu z domu sme zistili, aké dôležité je ostať v neustálom spojení s kolegami alebo v prípade študentov, s učiteľmi. Programy ako Word, Powerpoint alebo Excel sa stali každodenným chlebom desiatok tisíc ľudí naprieč Slovenskom a svetom. Problémom je opäť cena, ktorú si za tieto programy Microsoft pýta. Tá hravo prekračuje hranicu 200 € a pri „Pro“ verzii dokonca atakuje cenu 600 €. Obchod GoDeal24 myslel aj na takéto potreby. Stačí, ak si kúpite jednu výrazne lacnejšiu licenciu a ostane vám navždy. O koľko je lacnejšia?
Microsoft Office 2021 sa v mimoriadnej akcii GoDeal24 nachádza len za 30,22 €, o niečo starší Microsoft Office 2019 dokonca len za 25,22 €. No a ak by sa nový Office „šikol“ nielen vám, ale aj vašim deťom, rodičom alebo kamarátom, objednať si môžete multilicenciu pre 5 zariadení za 72 €, vďaka čomu vás 1 licencia vyjde len na 14,44 €. To je v porovnaní s takmer 600 € za 1 licenciu obrovský rozdiel!

Ako, že je to tak lacné?

GoDeal24 je reseller veľkej IT spoločnosti, čo mu umožňuje zakúpenie veľkého počtu Windows a Office licencií za zvýhodnené ceny. Do tejto kategórie spadajú aj často používané nástroje pre PC a Mac, ako napríklad Ashampoo PDF, IObit Driver Booster 9 Pro a ďalšie. GoDeal24 svojim zákazníkom garantuje, že licencie sú 100 % originálne a spoľahlivé. Vďaka tomu, že ich kupuje od spoločností a následne ich preraďuje koncovým zákazníkom pozná „históriu“ každej jednej licencie a v prípade problému dokáže okamžite zasiahnuť a problém vyriešiť. O možnosti predávať takéto licencie dokonca rozhodol v prospech spoločností medzi ktoré patrí aj GoDeal24. Navyše, licencia vám bude platiť až do konca životného cyklu daného produktu.

Čo sa stane, keď si kúpim licenciu?

Hneď ako si kúpite licenciu si môžete otvoriť vašu emailovú schránku. V nej sa po krátkej dobe objaví email, v ktorom vám GoDeal24 zašle samotnú licenciu, ako aj návod, ako ju aktivovať a používať. To je všetko! Ak by ste narazili na akýkoľvek problém, GoDeal24 ponúka 24/7 podporu. Stačí im napísať na service@godeal24.com, poprípade sa môžete opýtať aj nás v komentároch nižšie. O tom, že sú ľudia so službami GoDeal24 spokojní, sa môžete presvedčiť aj na webe Trustpilot, kde má firma 98 % hodnotenie spokojnosti a 4,9 hviezdičky z 5. Tento článok vznikol v spolupráci s obchodom GoDeal24.