Úvod Zariadenia Monštrum z Číny: Tento elektrický bicykel má dojazda ž 110 km. Z...

Monštrum z Číny: Tento elektrický bicykel má dojazda ž 110 km. Z ceny padnete na zadok!

Elektrický bicykel GOGOBEST GF600 ponúka snáď najlepší pomer ceny a výkonu, aký sme doteraz videli.

4

Ak hľadáte spoľahlivý elektrický bicykel s výkonom na rozdávanie a konštrukciou, ktorá hravo zvládne akýkoľvek terén, práve ste ho našli. GOGOBEST GF600 ponúka až 1 000 W výkon a bezkonkurenčnú výbavu. Navyše je pretkaný technológiami a čo je dôležitejšie, momentálne si ho môžete kúpiť v 36 % zľave.

GOGOBEST GF600

🛒 Cena: 1 289,99 € | Nižšia cena do: 30. apríla 2022 | 🚚 Poštovné do SR: Zadarmo

Presne tak, elektrický bicykel, ktorý sa bežne predáva za 2 000 € (a niekedy aj drahšie), si momentálne môžete kúpiť vo výdatnej zľave.

Momentálne to na Slovensku síce vyzerá všelijako, jedno je však isté. Cyklistická sezóna sa nezadržateľne blíži a bola by škoda to nevyužiť. Ak nemáte ambície poraziť Petra Sagana, je dosť možné, že sa obzeráte po elektrifikovanom bicykli. Jedným z nich je aj GOGOBEST GF600, ktorý jednoznačne patrí medzi tie najlepšie.

Dojazd aj 100 km, nosnosť 200 kg

Výkon: 1000 W | 🔋 Dojazd: 110 km | 🏋‍♂ Nosnosť: 200 kg

Bicykel na jedno nabitie dokáže prejsť ohromných 110 kilometrov, samozrejme v závislosti na tom, v akom teréne jazdíte a kto na ňom sedí. Výrobca uvádza, že ak by ste jazdili čisto na elektrický pohon a do pedálov sa nezapreli ani raz, reálny dojazd sa môže znížiť na 45 kilometrov. To je stále veľmi, veľmi slušné číslo.

Motor v GOGOBEST GF600 dosahuje pozoruhodný výkon až 1 000 W, je tichučký a veľmi ľahký. Pohonná jednotka dokáže vyvinúť maximálnu rýchlosť 40 km/h a zvládnuť až 35 ° stúpanie. Je teda ideálnym parťákom nielen do mesta, ale aj do lesa alebo do iného terénu.

Samozrejmosťou je precízne spracovaná a veľmi ľahká hliníková konštrukcia s nosnosťou až 200 kilogramov. Hneď na prvý pohľad však zaujmú aj extrémne „tučné“ pneumatiky poskytujúce dosť priľnavosti aj na náročnejší terén.

Ideálny pre všetkých

K dispozícii budete mať LCD displej s uhlopriečkou úctyhodných 5 palcov, na ktorom si budete vedieť kontrolovať aktuálny jazdný režim, prevodový stupeň, rýchlosť, dojazd či stav batérie.

GOGOBEST GF600 si môžete vďaka perfektnej akcii v obchode CAFAGO kúpiť za 1 289,99 €. Na Slovensko vám ho obchod doručí zadarmo a doplácať už nebudete ani žiadne poplatky. Treba sa však poponáhľať. Znížená cena bude platiť len do 30. apríla!

>>> Kúpiť GOGOBEST GF600 za 1 289,99 € <<<