Úvod Zariadenia HiFuture ColorBuds: Fantastické bezdrôtové slúchadlá za 17 €? Toto nemôžeš prehliadnuť!

HiFuture ColorBuds: Fantastické bezdrôtové slúchadlá za 17 €? Toto nemôžeš prehliadnuť!

17 €. Žiadne poštovné, žiadne ďalšie poplatky.

0
Bezdrôtové slúchadlá patria medzi najlepšie inteligentné doplnky modernej doby. Nie každé sa však hodia do všetkých podmienok. V tomto článku vám však priblížime model, ktorý vám verne poslúži nielen na dlhých cestách, ale pokojne aj pri náročných tréningoch vo fitku. Reč je o slúchadlách ColorBuds, ktoré obchod HiFuture aktuálne ponúka vo fantastickej zľave. Zaplatíte za ne len niečo cez 17 €. Poštovným ani ďalšími poplatkami sa pritom vôbec nemusíte trápiť.

HiFuture ColorBuds

🛒 Cena: 17,25 € | 🎫 Kupón: HICOLORTWS | 🚚 Poštovné: Zadarmo Slúchadlá HiFuture ColorBuds sa vyznačujú praktickým kompaktným dizajnom, vďaka čomu ich môžete nosiť aj len tak vo vrecku. Nabíjacie puzdro meria len 4,8 x 5,3 x 2,4 cm a váži len 26 g. Čo sa týka samotných slúchadiel, jedno váži 4,5 g a meria 3,8 x 1,7 x 1,8 cm. Slúchadlá po dizajnovej stránke vyhovejú azda každej generácii, nakoľko je k dispozícii až 6 farebných prevedení – čierna, biela, tmavomodrá, ružová, zelená a svetlomodrá.

Stabilné spojenie je zárukou

HiFuture ColorBuds aj napriek priam podozrivo nízkej cene disponujú modernými technológiami, ktoré zaručujú vysokú kvalitu rôzneho typu audia. Spomenúť možno napríklad podporu pre Bluetooth 5.0, ktoré zaručuje maximálnu spoľahlivosť prenosu a spojenia s nízkou odozvou, preto slúchadlá sadnú aj milovníkom mobilných hier. Maximálny dosah činí 10 m.

Hudba na celý deň

ColorBuds taktiež podporujú ovládanie dotykom, vďaka čomu užívateľ môže jednoducho pozastavovať či prepínať pesničky a dokonca aj prijímať telefónne hovory. Na jedno nabitie vydržia približne 4 hodiny neustáleho prehrávania. Nabíjacie puzdro pritom dodá šťavu na ďalších 16 hodín.

Neboja sa ani náročnejších podmienok

Slúchadlá sú vhodné aj na náročné tréningy vo fitku. Slúchadlá sa totiž chvália certifikáciou IPX5, čiže odolnosťou voči vode, a teda aj voči potu. Okrem toho sú precízne navrhnuté a vyvážené, vďaka čomu sa nemusíte báť, že by vám len tak vypadli z uší. Čo sa týka zabudovaných reproduktorov, tie majú diametrálny rozmer 10 mm, výkon 3 mW a impedanciu 32 Ω. Tešiť sa možno aj na jemné basy od HiFuture.

Ponuka, ktorá sa neodmieta

Slúchadlá ColorBuds si môžete prostredníctvom obchodu HiFuture zadovážiť už dnes, a to za fantastickú cenu 17,25 € po uplatnení kupónu HICOLORTWS. Odporúčame vám túto ponuku využiť, nakoľko sa zvyčajne predávajú za necelých 51 €. V spolupráci s HiFuture.