Úvod Novinky LEN DOČASNE: Pripravte si svoje počítače a notebooky, najmodernejší Windows 11 kúpite...

LEN DOČASNE: Pripravte si svoje počítače a notebooky, najmodernejší Windows 11 kúpite už za 8 €!

Windows 11 je momentálne vo vynikajúcej akcii, ktorú by ste nemali prehliadnuť.

0
Rok 2022 sa síce spočiatku javil ako technologicky prijateľnejší, najnovšie správy však naznačujú, že tomu tak nebude. Ukrajina je totiž zodpovedná za 90 % podiel produkcie neónu, vzácneho plynu, ktorý sa používa pri výrobe čipov. Určite všetci viete, že na Ukrajine je teraz mimoriadne vážna situácia, ktorá môže ovplyvniť jeho dodávky, čo bude mať vplyv na celosvetovú produkciu čipov a tým pádom aj zariadení. Je preto dobré začať konať už teraz a svoj starší notebook či počítač si vybaviť najnovšími technológiami. S aktuálnou ponukou prichádza GoDeal24, ktorý si pripravil vynikajúce ceny pre slovenských zákazníkov. K dispozícii pritom nebudete mať len nový Windows 11, ale aj starší Windows 10 či rôzne balíčky kancelárskych programov Office či nástrojov pre počítač. Poďme preto rovno na to.

Windows od 5 €

Windows + Office: Extrémne nízka cena

Kupón: EGD62 Pozrite si viac podobných ponúk >>

Všetky typy Windowsu s 50 % zľavou

Kupón: EGD50 Pozrite si viac podobných ponúk >>

Viac verzií s kupónom „EGD62“

Vylepšite si počítač

Okrem operačných systémov a kancelárskych balíčkov Office v ponuke nájdete aj rôzne nástroje pre zvýšenie bezpečnosti alebo produktivity svojho počítača či notebooku.

Absolútna garancia dodania

Zakúpenie licencií je veľmi jednoduché. Po zaplatení vám prídu veľmi rýchlo na email a hneď ich môžete použiť. Je však nutné dodať, že akcie sú obmedzené časovo, preto v prípade záujmu netreba otáľať. Ak by ste narazili na nejaký problém s objednávaním alebo ak by vám náhodou neprišla licencia na email, neváhajte kontaktovať podporu GoDeal24 na emailovej adrese service@godeal24.com. Podpora funguje 24 hodín denne, 7 dní v týždni.