Úvod Zariadenia HiFuture FutureFit Pulse: Tieto šialené smart hodinky za 30 € ničia konkurenciu!

HiFuture FutureFit Pulse: Tieto šialené smart hodinky za 30 € ničia konkurenciu!

Čo všetko ponúkajú hodinky za 30 €? Oveľa viac, než by ste si mysleli!

2

Trh s inteligentnými hodinkami je preplnený rôznymi modelmi, ktoré ponúkajú funkcie od výmyslu sveta. Výrobcovia sa preto snažia svoje produkty odlíšiť tak, ako to len ide. Jedna skupina vyrába hodinky, ktoré stoja viac ako smartfóny, tá druhá skupina sa vyberá opačným smerom. Inžinieri z HiFuture sa rozhodli, že vyrobia hodinky, ktoré na svoju cenu ponúknu neprekonateľnú výbavu a kvalitu.

FutureFit Pulse: Čo dostanete za 30 €?

Novinka, ktorú vytvorili, sa volá FutureFit Pulse. Nabitá je pritom funkciami a vlastnosťami, za ktoré by sa nehanbili ani výrazne drahšie modely. Dizajn zariadenia sa síce (ne)nápadne podobá hodinkám od Apple, no tam podobnosť končí. Vďaka dynamickému snímaču srdcového tepu VC32Ssnímaču okysličenia krvi budete mať svojho osobného zdravotného asistenta priamo na zápästí. Opäť, hovoríme o hodinkách za 30 €. Len nech sa na to nezabudne.

Do štýlového šasi vyrobeného z leteckého hliníka s hrúbkou len 9,7 mm je osadený 1,69-palcový LCD displej s minimálnymi rámčekmi. Vďaka optimalizácii softvéru dokázali inžinieri hodinky nastaviť tak, aby na jedno nabitie vydržali až 10 dní. To je úctyhodný výkon, za ktorý by sa nehanbili ani také firmy ako Huawei či Xiaomi. Ďalšou výsadou FutureFit Pulse je ich vodotesnosť až do 3 ATM.

Ako už býva pri inteligentných hodinkách zvykom, k telefónu ich pripojíte prostredníctom Bluetooth. Následne vám telefón na hodinky bude zasielať všetky notifikácie a vy tak nebudete musieť vyťahovať telefón z vrecka len preto, aby ste zistili, že vám niekto lajkol fotku na Instagrame alebo poslal nové video na TikTok.

Navyše, hodinky Hifuture FutureFit Pulse ponúkajú vlatný obchod s miniaplikáciami, GloryFit, a ciferníkmi, vďaka ktorému si pohodlne cez telefón môžete navoliť vami obľúbený dizajn.

FutureFit Pulse: Neprekonateľná cena

Pochopiteľne, azda najdôležitejším údajom pri akomkoľvek produkte, je jeho cena. HiFuture si zakladá na cenovo dostupných produktoch, čoho pekným príkladom sú aj hodinky FutureFit Pulse. Tie bežne stoja vyše 76 €, aktuálne ich však môžete kúpiť za 30,20 €.

Stačí, ak použijete kupón Hifutureb1.

>>> Kúpiť Hifuture FutureFit Pulse za 30,20 € <<<

Kto je Hifuture?

No a čo za firmu je Hifuture? Spoločnosť HiFuture vznikla v roku 2016 a momentálne sa zameriava na výrobu spotrebnej elektroniky a mobilného audio príslušenstva prémiovej kvality. Ich víziou je ponúkať spotrebiteľom vysokokvalitné produkty za dostupné ceny. Pomocou partnerstiev so spoločnosťami Qualcomm, Realte alebo BES dokážu ponúkať spoľahlivé technológie pre každého.

Spoločnosť má tiež mnoho globálnych partnerov a distribútorov vo viac ako 40 krajinách, objavuje sa vo vyše 5 000 obchodoch po celom svete. Hifuture teda určite má silu, ktorú na Slovensku zatiaľ nepoznáme. Okrem toho majú na svojom konte aj niekoľko prestížnych medzinárodných cien a certifikátov.