Úvod Novinky Toto budete chcieť! Špičková elektrokolobežka Bezior S500 Max má 500 W motor...

Toto budete chcieť! Špičková elektrokolobežka Bezior S500 Max má 500 W motor a 120 kg nosnosť!

Hľadáte špičkovú kolobežku s dostatočným výkonom a vynikajúcou kvalitou? Túto novinku neprehliadnite.

1
Aj keď to miestami ešte nevyzerá úplne ružovo, jar je už onedlho tu a s ňou aj vyššie teploty, ktoré nás začnú lákať von. Je to ideálna sezóna na to začať sa po meste pohybovať nielen na aute či autobusom, ale aj na elektrických kolobežkách. Jednou z nich je aj novinka od spoločnosti Bezior. Model Bezior S500 Max ponúka kombináciu všetkého, vďaka čomu sú kolobežky tak obľúbeným dopravným prostriedkom.

Bezior S500 Max: Výkon, všestrannosť a kvalita

🛒 Cena: 469 € | 🚚 Poštovné na Slovensko: Zadarmo (kuriér) Elektrická kolobežka Bezior S500 Max je skvelým strojom určeným pre nováčikov aj pre skúsenejších jazdcov. O skvelý zážitok z jazdy sa postará kombinácia nadštandardnej výbavy, konštrukcie a výborného dielenského spracovania. Bezior S500 Max ponúka výkonný 500 W motor, ktorý má dosť sily na to, aby pohol aj s ťažšími pasažiermi až kým podľa noriem EÚ nedosiahne maximálnu rýchlosť 25 km/h. Vyšší výkon zaručuje, že kolobežka nebude mať poriadny výkon len na rovinkách, ale aj v stúpaniach. Podľa špecifikácie priamo od výrobcu jej nerobí problém zvládnuť stúpanie 10 až 15 stupňov. Objemný akumulátor zas ponúka dojazd až 45 až 50 kilometrov.
BEZIOR S500 Max
BEZIOR S500 Max
Výkon je jedna vec, reálne používanie zas druhá. Aj preto je skvelé, že Bezior S500 Max disponuje veľmi odolnou, no zároveň ľahkou a skladnou konštrukciou. Vďaka prémiovým materiálom ponúka nosnosť 120 kilogramov. Samotná kolobežka pritom váži len 19,5 kilogramu. Samozrejmosťou sú výkonné LED svetlá pre bezpečnú jazdu aj po zotmení. Všetky potrebné informácie budete mať k dispozícii na veľkom LED displeji, kde sa vám bude zobrať aktuálny stav batérie, rýchlosť aj rýchlostný stupeň. Potešia aj kotúčové brzdy a systém E-ABS+, ktorý je akousi „virtuálnou brzdou“. Funguje totiž podobne ako rekuperácia na elektromobiloch a počas brzdenia pomaly dobíja batériu. No a ak si myslíte, že takto bohato vybavená kolobežka bude extrémne drahá, potešíme vás. V obchode CAFAGO totiž stojí 469 € s tým, že kuriéra priamo domov máte zadarmo. Potom vám už neostáva nič iné, len ju za pár sekúnd poskladať a začať jazdiť.