Úvod Operátori O2 O2 oslávil 15 rokov: Rozdáva darčeky, pozrite sa, čo dostanete!

O2 oslávil 15 rokov: Rozdáva darčeky, pozrite sa, čo dostanete!

0
Mobilný operátor O2 ešte 2. februára oslávil 15 rokov pôsobenia na slovenskom trhu. Toto významné jubileum sa nezaobišlo bez darčekov vo forme niekoľkých lákavých ponúk, ktoré môžu využiť nielen verní zákazníci. „Takto pred 15 rokmi nám veľa ľudí nedávalo šancu preraziť na plne penetrovanom trhu a vybudovať konkurencieschopného telekomunikačného operátora. Dnes som spolu s kolegami, kolegyňami a našimi viac ako dvoma miliónmi zákazníkov rád, že sa tieto očakávania nenaplnili,“ hovorí generálny riaditeľ O2, Igor Tóth. „V roku 2007 sme prišli na trh, kde minúta hovoru stála takmer 15 korún a zmluvy boli plné malých písmen a veľkých pokút. Zrušili sme viazanosť, obmedzenia a nezmyselné poplatky, pokryli sme Slovensko rýchlou a spoľahlivou sieťou. Počas tých pätnástich rokov nám neboli ľahostajné ani problémy slovenskej spoločnosti a snažili sme sa upevňovať hodnoty slobody a férovosti nielen v mobilných službách, ale aj v krajine ako takej,“ dodáva. O2 počas svojej tlačovej konferencie, ktorá sa odohrala dnes v dopoludňajších hodinách, predstavil hneď tri prekvapenia, ktorými odmení nielen svojich verných zákazníkov. Dve z nich totiž môžu využiť všetci, bez ohľadu na to, ktorú telekomunikačnú sieť využívajú.

VOYO na 3 mesiace zadarmo

Zákazníci O2 s paušálom alebo predplatenou kartou si budú môcť od 10. februára prostredníctvom promokódu alebo vouchera, čiže možností dostupných v aplikácii Moje O2, aktivovať streamovaciu službu VOYO na 3 mesiace zadarmo. Ide o prvé z troch prekvapení v hodnote necelých 18 eur. Táto možnosť je (bude) dostupná aj pre nezákazníkov, a to formou voucheru na narodeninovej podstránke. Tí, ktorí nechcú čakať do 10. februára, môžu pre okamžitú aktiváciu bezplatných 3 mesiacov služby VOYO navštíviť jednu z predajní O2. Treba však upozorniť, že po aktivácii sa užívateľ prihlásí do programu s automatickou obnovou. Ak zákazník nebude chcieť po uvedenej lehote aj naďalej využívať výhody VOYO, je potrebné, aby automatické obnovenie predplatného deaktivoval. Na blížiace sa uplynutie bezplatnej lehoty bude informovaný prostredníctvom notifikácie.

Bezdrôtové slúchadlá O2 Pods

Ďalším prekvapením sú bezdrôtové slúchadlá O2 Pods, ktoré budú až do vypredania zásob dostupné za zlacnenú sumu 15 €. Táto ponuka začína platiť približne od polovice februára.

15 GB dát zadarmo pre zákazníkov O2

Posledné narodeninové prekvapenie sa týka výhradne zákazníkov O2. Mobilný operátor po 10. februári prostredníctvom promokódu, ktorý je možné získať v sekcii Extra mobilnej aplikácie Moje O2, poskytne svojim užívateľom až 15 GB dát úplne zadarmo. Túto ponuku môžu využiť zákazníci s ktorýmkoľvek programom na faktúru alebo s dobíjaním kreditu. Podobne ako pri VOYO, túto možnosť je možné aktivovať aj skôr, no len cez predajne O2. Extra objem dát je po aktivácii dostupný buď do vyčerpania objemu dát, alebo do uplynutia alikvotného obdobia a celého nasledujúceho zúčtovacieho obdobia pri zákazníkoch s paušálom. Pri zákazníkoch s predplatenou kartou má platnosť 30 dní.

O2 vyčleňuje 100 tisíc € na zmiernenie polarizácie spoločnosti

Spoločnosť O2 okrem iného zastrešuje aj Férovú Nadáciu, ktorá prispieva k riešeniu závážnych spoločenských tém. „Veľmi dobre si uvedomujeme aj nežiadúce stránky mobilných technológií, a už niekoľko rokov sa preto snažíme podporovať projekty, ktoré ich pomáhajú riešiť alebo zmierňujú ich negatívne dopady,“ hovorí riaditeľka komunikácie a značky, Lucia Petrášová. „Aktuálne ako veľmi závažný problém vnímame neustále sa vyostrujúcu polarizáciu spoločnosti pri akejkoľvek spoločenskej diskusii. Technologicky sa vieme spojiť ľahšie ako kedykoľvek predtým, no ako spoločnosť sa zdá, že strácame schopnosť rozprávať sa. Je preto našou zodpovednosťou prispievať k zmysluplnej a rešpektujúcej komunikácii,“ dodáva. Nadácia sa pre účel zmiernenia polarizácie slovenskej spoločnosti rozhodla podporiť projekty, ktoré pomôžu riešiť medziľudské či názorové rozpory. Zamerať sa má predovšetkým na tie, ktoré smerujú k vzájomnej komunikácii a porozumeniu, taktiež na komunikačné burzy, depolarizačné vzdelávacie projekty pre mladých, digitálne vzdelávanie v oblasti mediálnej gramotnosti a formovania kritického myslenia, kampane a aktivity zmierňujúce nenávisť a polarizáciu v spoločnosti a ďalšie aktivity zamerané na zvyšovanie porozumenia v spoločnosti, mediáciu, rezilienciu či informačnú hygienu. Pre tento účel mal mobilný operátor vyčleniť 100 tisíc eur, pričom jeden projekt môže byť podporený sumou až 10 tisíc eur. Podrobnosti týkajúce sa poskytovania grantov a projektov, ktoré sa môžu uchádzať o finančnú podporu, budú dostupné od 15. februára na tomto linku. Dodatočné podrobnosti týkajúce sa narodeninových prekvapení nájdete tu.