Úvod Novinky MIMORIADNA cena pre Slovákov je tu: Windows 11 získate zadarmo! Office 2021...

MIMORIADNA cena pre Slovákov je tu: Windows 11 získate zadarmo! Office 2021 len za 12 €!

Ak hľadáte nový Windows alebo Office, lepšiu ponuku skutočne nenájdete.

0
Rok 2022 sa javí ako výrazne technologicky prijateľnejší než ten minulý. Špičkoví analytici predpokladajú, že čipová kríza narazí na strop a začne sa pomaly zlepšovať. Kúpiť si nový počítač a notebook tak nebude také ťažké alebo drahé ako doteraz. Ak si tiež idete spraviť podobnú radosť, do pozornosti dávame fantastickú ponuku. S aktuálnou ponukou prichádza GoDeal24, ktorý si pripravil vynikajúce ceny pre slovenských zákazníkov. K dispozícii pritom nebudete mať len nový Windows 11, ale aj starší Windows 10 či rôzne balíčky kancelárskych programov Office či nástrojov pre počítač. Poďme preto rovno na to.

Windows 11 a Windows 10 zadarmo

Ak chcete získať najnovší Windows 11 alebo Windows 10 zadarmo, stačí si zakúpiť niektorý z kancelárskych balíčkov Office. Získate tak fantastickú výbavu „v jednom“ pre prácu aj štúdium. Na získanie týchto cien pritom nepotrebujete zadávať žiadne kupóny.

Samotný Windows 11 za 15 €!

Kupón: EGD50 Windows 10 aj Windows 11 sú stále štandardom pre moderné systémy. Nové hry, programy a aplikácie už v niektorých prípadoch bežia výhradne na týchto verziách. Je preto veľmi dôležité spraviť potrebný upgrade. Ak si chcete Windows 10 alebo Windows 11 kúpiť, nižšie nájdete fantastické ceny. Aktivujete ich kupónom EGD50.
office

Väčšiu zľavu nenájdete: 62 % na všetko toto!

Kupón: EGD62 Ak hľadáte inú verziu Officu alebo úplne iný produkt od spoločnosti Microsoft ako napríklad Project Professional či Visio Professional, pozrite si ponuku nižšie. Všetky licencie sú v 62 % zľave.

Toto sa vám tiež môže páčiť

Ak hľadáte nástroje pre lepší či bezpečnejší chod vášho PC alebo Macu, využiť môžete aj nasledovnú ponuku.
  • MacBooster 8 (doživotná licencia) – 13,99 €
  • Advanced SystemCare 14 Pro (1 PC, 1 rok) – 9,99 €
  • Ashampoo Photo Commander 16 – 14,99 €
  • BetterZip 5 pre Mac – 14,99 €

Absolútna garancia dodania

Zakúpenie licencií je veľmi jednoduché. Po zaplatení vám prídu veľmi rýchlo na email a hneď ich môžete použiť. Je však nutné dodať, že akcie sú obmedzené časovo, preto v prípade záujmu netreba otáľať. Ak by ste narazili na nejaký problém s objednávaním alebo ak by vám náhodou neprišla licencia na email, neváhajte kontaktovať podporu GoDeal24 na emailovej adrese service@godeal24.com. Podpora funguje 24 hodín denne, 7 dní v týždni.