Úvod Zariadenia HIMO Z20 Max a L2 Max: Špičkové elektrické stroje od Xiaomi sú...

HIMO Z20 Max a L2 Max: Špičkové elektrické stroje od Xiaomi sú tu! Majú až 80 km dojazd a TOP cenu

0
Na rýchlu a pohodlnú prepravu z bodu A do bodu B v dnešnej modernej dobe už nepotrebujete vlastniť drahé auto. V mnohých prípadoch si vystačíte aj s kompaktnejšími (a lacnejšími) formami, ako sú elektrické bicykle či kolobežky. Ako si najlepšie vybrať? V tomto článku vám skúsime vnuknúť jeden vynikajúci nápad z oboch kategórií. Začneme kolobežkou. Známy internetový obchod Geekbuying uvádza do predaja model HIMO L2 Max, ktorý môžete získať nielen za vynikajúcu cenu, ale aj so skvelými hmotnými bonusmi.

HIMO L2 Max

🛒 Cena: 479 € | 🎫 Kupón: GKBL2MAX  | 🚚 Poštovné: Zadarmo HIMO L2 Max už na prvý pohľad ponúka presne to, čo môže zákazník od modernej elektrickej kolobežky očakávať. Hneď nazačiatku dokáže zapôsobiť svojím štýlovým dizajnom a nekomplikovaným nastavovacím procesom. Medzi hlavné súčasti hliníkovej konštrukcie patrí jasný displej, na ktorý vidno vo dne i v noci. Panel zobrazuje všetky potrebné informácie pre plnohodnotný zážitok z jazdy. V jeho oblasti nájdete aj možnosť prepínania medzi rýchlostnými režimami, ktoré sú hneď tri. Každého užívateľa nepochybne poteší veľmi slušný výkon, o ktorý sa stará 350 W motor. Rátať tak môžete nielen s rýchlou jazdou v každom teréne (max 25 km/h), ale aj bleskovými zrýchlením. Poradí si dokonca aj prevýšením, a to do 25°. Motor spolupracuje s objemnou batériou postačujúcou na 40 km dojazd, pričom proces nabíjania vám zaberie okolo 4-5 hodín. O maximalizáciu pohodlia a stability sa pritom stará nielen odolné telo, ale aj 10-palcové kolesá so šírkou 62 mm, ktoré dokážu absorbovať až 70 % vibrácií vyvíjaných jazdou. HIMO L2 Max meria 118 x 50 x 120 cm a váži len 18,7 kg, čo zaručene pridáva na kompaktnosti. Maximálna nosnosť činí 100 kg. Elektrickú kolobežku si môžete zadovážiť prostredníctvom obchodu Geekbuying, a to za lákavú cenu 479 € po použití kupónu GKBL2MAX. A čo sa týka sľubovaných hmotných bonusov – prvých 5 objednávok každý deň dostane helmu a zámok úplne zadarmo.

HIMO Z20 Max

🛒 Cena: 939 € | 🎫 Kupón: GBKZ20MAX | 🚚 Poštovné: Zadarmo Geekbuying však myslí aj na tých, ktorým kolobežka na ich výpravy jednoducho nestačí. Do predaja uvádza aj elektrický bicykel HIMO Z20 Max, ku ktorému niekoľkým šťastlivcom taktiež pribalí lákavý darček. Aj v tomto prípade sa môžete tešiť na odolnú hliníkovú konštrukciu, ktorá vašim cestným potulkám dodá maximálne pohodlie. Z20 Max je v porovnaní s predošlým produktom ťažší len o necelé 3 kg. Čo sa týka rozmerov, tie dosahujú 147 x 55 x 109 cm (v rozloženom stave) a 86 x 74 x 40 cm (v zloženom stave). Diametrálny rozmer kolies činí niečo vyše 50 cm.
Zabudovaný motor s výkonom 250 W, ktorý dokáže vyvinúť rýchlosť 25 km/h, bol navrhnutý s dôrazom na rýchlosť aj bezpečnosť. Okrem toho je aj úsporný, čo ide ruka v ruke s nízkym prevádzkovým hlukom. Batéria, s ktorou motor úzko spolupracuje, vám vystačí na 80 km jazdy. Obnova kapacity do plného stavu trvá približne 5 hodín. Všetky potrebné informácie, ako je stav batérie, dojazd či aktuálna rýchlosť sú užívateľovi k dispozícii na skromnom LCD displeji, ktorý získal certifikáciu IPX7. Je teda odolný aj voči vode. Vedľa displeja sa nachádzajú dve páčky kooperujúce s efektívnym brzdným systémom. Výrobca odporúča 3 m brzdnú dráhu na suchom a 5 m brzdnú dráhu na mokrom povrchu.
Čo ďalej? Esenciálnou súčasťou každého bicykla sú funkčné svetlá. Tie, ktoré dostanete ku Z20 Max, fungujú prvotriedne a v noci vám odhalia priestor až do 20 m. Vzadu, pod ergonomickým sedadlom, sa nachádza odrazka, vďaka ktorej vás budú autá vždy registrovať z bezpečnej vzdialenosti. Elektrický bicykel Z20 Max si môžete zadovážiť prostredníctvom Geekbuying. Po uplatnení kupónu GBKZ20MAX bude váš len za 939 €. Obchod pritom k prvým 5 objednávkam každý deň pribalí baterku navyše, bez akýchkoľvek dodatočných poplatkov. V spolupráci s Geekbuying.